سلام؛
من میخوام لپ تاپ Lenovo بگیرم برای کارهای دانشجویی و اینترنت. ولی نمیدونم از بین کدوم سری انتخاب کنم! thinkpad, ideapad یا essential ؟
Printable View
سلام؛
من میخوام لپ تاپ Lenovo بگیرم برای کارهای دانشجویی و اینترنت. ولی نمیدونم از بین کدوم سری انتخاب کنم! thinkpad, ideapad یا essential ؟
بهترین انخاب برای شما لپ تاپ g580 از کمپانی لنوو میباشد که در کانفیگ های مختلف از ضغیف تا حرفه ای موجود میباشد
مخصوص کاره ای اداری دانشجویی و بیزینس و یک لپ تاپ خوش ساخت و عالی
خیلی ممنونم از راهنماییتون. میدونید قیمتش در چه حدوده؟
نظر شما در مورد thinkpad ها یا سریt جیه؟
در ضمن من دنبال لپ تاپی هم هستم که حتما ویندوز داشته باشه!
تینک پد برای شما مناسب نیست آیدی پد بهتره. مثله Z500 ( چون زیاد حمل می کنی و کاره اداری داری )
بودجه شما چه قدره ؟ برند های دیگه هم مدل مناسب دارن.
من میخواستم تا سقف 2 تومان هزینه بزارم ولی امروز که قیمت گرفتم نا امید شدم!
خب تا دو میلیون لنوو corei3 و corei5 پیدا میشه که خب طبیعتا واسه کارهای دانشجویی و اینترنت خوبه....نیاز نیس حتما corei7 باشهنقل قول:
منم 5 میخوام!
درضمن اینا ویندوز ندارن!
وین اوریجینال الان پیدا میشه جدا بخرم؟
دوستمون درست میگن مدل های i3 i7 وi5 هم وجود داره.
با توجه به بودجه و کاربرد یکی رو انتخاب کنید. اگر هم i5 میخوای G580 و acer e1 انتخاب های خوبی هستن. 4540 از اچ پی هم مدل مناسبی هست.
یه کم افزایش بودجه بدی در حده 200 تومن یه مدل خوب میتونی بخری.
ویندوز ارجینال رو برای چی میخواید ؟ هیچ فرقی بین اصل و کرک شده وجود نداره ( البته تخصصی بررسی نکردم بر اساس صحبت دوستان می گم). اگر میخوای بری خارج از کشور بهتره فکر ویندوز رو از سرت بیرون کنی و به لینوکس پناه ببری چون تو ویندوز بالاخره یک نرم افزار کرک شده اجرا می کنی.
که اینطور. خیلی ممنون از راهنماییهاتون.
به نظر شما اگر افزایش بودجه بدم، Z500 بهتر از G580 هست؟