سلام دوستان یه سوال خدمتتون داشتم من می خوام بدونم تفاوت بین expention و mypassport و back up va element va free agent با هم چی هست؟لطفا اگه کسی میدونه یه راهنمایی کنه.
Printable View
سلام دوستان یه سوال خدمتتون داشتم من می خوام بدونم تفاوت بین expention و mypassport و back up va element va free agent با هم چی هست؟لطفا اگه کسی میدونه یه راهنمایی کنه.
سلام .نقل قول:
هاردهاي اكسترنال سري FreeAgent قديمي هستند و حتي اگر هم در بازار پيدا بشوند خريدشو توصيه نميكنم .
مهمترين تفاوت بين هارد اكسترنال my passport و Elements اين هست كه مدل اول داراي قابليت hardware encryption هست به اضافه اينكه داراي نرم افزارهاي مديريت هارد و بكاپ گيري هست در صورتي كه مدل دوم فاقد چنين امكاناتي هست . فكر نميكنم تفاوت زيادي در پرفورمنس بين ايندو وجود داشته باشه .
مهمترين تفاوت بين هارد اكسترنال Seagate Backup plus و Expansion در شكل و ظاهر و نرم افزارها هست (مدل دوم نرم افزاري ندارد) . همانطوريكه در مورد my passport و Elements گفتم فكر نميكنم تفاوتي در پرفورمنس ايندو وجود داشته باشه .
در كل اگر تفاوت قيمت براي شما مهم نيست توصيه ميشه حتماً my passport يا Backup plus را بخريد .