خرید LED 3D- 40 or 42 تا سقف 3 تومن
سلام به همگی
دوستان همون طور که از عنوان تاپیکی که زدم معلومه قصد خرید ال ای دی سه بعدی 40 یا 42 اینج تا سقف قیمت 3 میلیون تومان رو دارم... البته قبل از اینکه تاپیک بزنم تو سایت و سایتهای دیگه هم رفتم که بصورت اجمالی یه سری اطلاعات کسب کنم که چند تا مدل در زیر ذکر میکنم که دوستان لطف کنن نظرشون رو با دلیل و ارجحیت مدلها به بگن البته اگر مدلهای دیگری رو هم نظر دارید با ادله بهم بگید ممنون میشم
سامسونگ 40ES6960
سامسونگ 40es6980
ال جی 42LM66900
من تا جایی که تحقیق کردم فکر کنم این سه مدل به قیمت که من میتونم بپردازم بخوره البته قیمت 6980 رو نمیدونم چنده
در مورد سه بعدی هم گشتیم آخر نفهمیدم پسیو خوبه یا اکتیو (ولی انگاری اکتیو برتری باز داشت با توجه به سر درد یا سرگیجه) در این مورد هم دوستان نظر بدن چون واقعاً کیفیت و عمق تصویر و رنگ خیلی ملاکه و اینکه امدیم چند وقت دیگه فیلمای 4k امد این هوشمندانه که اسم بردم کیتشون عوض میشه ؟
و یه موضوع دیگه هم که مطرحه اینه که واقعاً سر درگم شدم دوستانم میگن برند lg خوبه سامسونگ ال میشه بل میشه یکی میگه پانوسونیک خوبه و ... ، من خودم اصلاً نسبت به برندی تعصب ندارم و فقط عمر ، کارایی ، کیفیت که همه انتظارشو دارن برام مهمه (پ ن پ به غیر اینا مگه چیزه دیگه ای مهمه D:)
و در آخر اینکه وضعیت دلار چنانچه رو به پایینه میشه امید داشت و فعلاً دست نگه دارم برای خرید ؟
با تشکر از توجه و عنایت شما دوستان عزیز