تا 500 میشه چیزی پیدا کرد؟
میخوام بچمون (7 ساله) ببره مدرسه و کلاس
نکته: بودجه کمه! تبلت و گوشی هم نمیخوام
Printable View
تا 500 میشه چیزی پیدا کرد؟
میخوام بچمون (7 ساله) ببره مدرسه و کلاس
نکته: بودجه کمه! تبلت و گوشی هم نمیخوام
من فكر ميكنم برا يك بچه 7 ساله شما بايد دنبال برنامه هاي كمك آموزشي باشيد نه يك نت بوك شخصي!!
برنامه هايي كه فرزندتون رو در آينده بجاي چتر ، گيمر و..به برنامه نويس، محقق و...تبديل كنه...در غير اينصورت همون نخريد بهتره و ضررش كمتر!
نت بوك هاي ASUS با cpu اتم (Eee-PC ها )انتخاب خوبي هستند...بخصوص مدل هايي كه تبلت هم هستند
من حرفهای اون پدر سختگیر رو نقل قول میکنم::n02::n02:
خب یه سری چیزهارو نمیشه گفت برنامه های آموزشی سرجاشه
من معتقدم لینوکس و دنیای اپن سورس فقط و فقط نیاز به عادت داره، نمیخوام مثل من عادت به سیستم عامل و برنامه های انحصاری مثل ویتدوز کنه از اونجایی که چند سال دیگه قراره بره اونور و قرار هم نیست با پول کارگری محصولات مایکروسافت رو که هرروزم داره گرونتر میشه رو واسش بخریم
میخوام لینوکس رو پورت کنم روی نتبوکش و همه جا باهاش کار کنه تا عادت کنه
و از اونجایی که خیلی شیطون و وحشی هست و میدونم دستگاه موردنظر به 2 ماه نکشیده نابود میشه میخوام یک نتبوک بسیار ارزون بخرم و در صورت خراب شدن دوباره و دوباره واسش بخرم
دوست عزیز زیر 1 میلیون لپ تاپ نیست :n29:
تا 1.200.000 تومن لپ تاب های خوب و مقاومی پیدا میشه ها ! هر چقدر هم بچه شما شیطون باشه :|
ارزونترین Eee-pc چنده؟نقل قول:
نه نمیتونم اونقدر خرج کنم اگر سنش بیشتر بود یه چیز خیلی بهتر براش میخریدیمنقل قول:
اگر نشد میرم سراغ مینی های دست دوم مطمئنم زیر 600 پیدا میشه
همین الانشم لپتاپ 14 اینچی دست دوم core 2 dou تو بازار پره با قیمت 700 الی 800 البته DELL دیدم فقط