مشکل راست کلیک با دوانگشت در Lenovo z500
لپ تاپ من راست کلیک با دو انگشت یا همون two finger tap clicking کار نمیکنه
اخرین درایور رو گرفتم.:n06:
صدبار هم نصب و پاک کردم:n25:
.ویندوز 8 64 بیت روسیستمه
یه اسکرین شات از نصب صحیح درایور تو لپ تاپ دوستان میزارم یکی هم از لپ تاپ خودم.فقط بگم مال من تاچ پد رو PS/2 شناخته مال اون Smb
این مال سیستم خودمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال دوستم
ضمنا با بقیه کارهای دوانگشتی سه انگشتی مشکلی ندارم:n06:
این ارور رو موقع نصب synaptic میده
همه پوشه touch pad رو بارها نصب کردم فقط synaptic ارور بالا رو میده که مجبورم برم اینجا و اینو نصب کنم
حل مشکل راست کلیک با دو انگشت
دوستانی که هنوز با راست کلیک دو انگشتی مشکل دارن با تغییراتی تو رجیستری می تونن این امکان فعال کنن فقط قبل از هر دستکاری رجیستری از پوشه Synaptics و زیر مجموعه اش یه کپی بگیرن که اگه مشکلی در این قسمت بوجود آمد به حالت قبل برگردن. (درایور ها باید نصب شده باشند)
برای رفتن به رجیستری کلید های windows +R بزنید و تایپ کنین regedit و OK کنید . به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\Synaptics برید ، حالا اول یه کپی با راست کلیک کردن و export و ذخیره فایل ، بگیرید:
حالا پوشه synaptics رو گسترش می دیم و حالا پوشه Syn TP . الان سه تا پوشه داریم که با توجه به پورتی که تاچ پد شناسایی شده پوشه ی بعدی رو باید انتخاب کرد برای فهمیدن از mouse properties تب device setting استفاده کنید :
برای من smb هست پس پوشه ی سوم Touchpadsmb2c مورد نظر ماست
اگر ps2 بود دومین پوشه Touchpadps2 رو انتخاب می کنیم
1- سمت راست روی 2FingerTapAction دابل کلیک می کنیم و value رو مقدار 2 می دیم و ok می کنیم و هم چنین روی 2FingerTapPluginID دابل کلیک و اگه مقداری داره پاک می کنیم و ok می کنیم.
2- در همون قسمت پایین می ریم و مقدار کلید MultiFingerTapFlags مثه قبل اگه 3 نیست 3 قرار می دیم
الان باید سیستم ریست بشه تا تغییرات اعمال بشه ولی اگه می خواین قابلیت middle click رو هم به تاچ پد اضافه کنید مرحله بعد رو هم انجام بدین چون از داخل نرم افزار جایی برای تنظیم نداره.
3- می خوایم قابلیت middle click رو روی لمس سه انگشتی بزاریم پس در همون قسمت مقدار 3FingerTapAction رو 4 می دیم ، گزینه 3FingerTapPluginID اگه مقداری داره پاک می کنیم و به 3FingerTapPluginActionID مقدار 0 می دیم و در آخر ریست می کنیم.