سلام یکی از دوستان از دبی تلویزیون ال ای دی سری 5000را گرفته آیا این مدل تیونر دیجیتا ل دارد من وارد کد مخفی شدم وقسمت optionدر روبروی local setl نوشتهea-m-asiaومدل هم زدهue5000خواهشا" در این مورد توضیح دهید با تشکر
Printable View
سلام یکی از دوستان از دبی تلویزیون ال ای دی سری 5000را گرفته آیا این مدل تیونر دیجیتا ل دارد من وارد کد مخفی شدم وقسمت optionدر روبروی local setl نوشتهea-m-asiaومدل هم زدهue5000خواهشا" در این مورد توضیح دهید با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید دوم اگر داشته باشد از مسیر زیر بروید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
ودر آخر در موقع جستجوی کانال کشور هارا یکی یکی انتخاب و کانال دیجیتال را جستجو کنید. و ببینید که با کدام کشور دیجیتالتان فعال میشود.
سلامنقل قول:
ببخشید سوالی داشتم مدل ال سی دی من RBLE40A686MIFRXU است ظاهرا سفارش اروپاست موقع سرچ کانالهای دیجیتال اسمشونو میاره ولی تصویری نشون نمیده البته فکر کنم mpeg 2 را ساپرت میکنه و mpeg 4 را ساپورت نمیکنه
سوالم اینه ایا میشه به همین روش بالا کانالهای دیجیتالشو دید
تشکر از شما دوست عزیز
دوست عزیزنقل قول:
جواب شما را در تایپیک خودتان توضییح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر دوست محترم
راستی بخوام تشکر رو بزنم چکار باید بکنم بلد نیستم میشه کسی بهم یاد بده
دوست عزیزنقل قول:
در سمت راست پستی که می خواهید از آن تشکر کنید نوشته شده (تشکر از کار بر) روی آن کلیک کنید.