بچه من بین دوتا مدل موندم
lenovo z400
msi cx 61
جفتشون i5 وبا گرافیک 640 , 645 موحوده کدوم بهتره؟
تا قیمت 2500 چی پیشنهاد میشه؟؟؟
Printable View
بچه من بین دوتا مدل موندم
lenovo z400
msi cx 61
جفتشون i5 وبا گرافیک 640 , 645 موحوده کدوم بهتره؟
تا قیمت 2500 چی پیشنهاد میشه؟؟؟
دوست عزیز اطلاعاتی که دادین خیلی کمه اگر هم کسی جواب بده فقط از نظر برند می گه که اونم اکثر msi رو پیشنهاد می دن
اطلاعاتی بیشتری بدید و اینکه محدودیت مالی دارین یا نه ؟
لننوو شک نکن
جفتشون کانفیگ مشابهی دارند. z400 تصویرش 14 اینچه با وزن سبک 2.2 کیلوئی و کمی باریکتر از cx61 و خیلی شیکتره و بدنه باکیفیتی داره اما cx61 تصویرش 15.6 اینچه با وزن 2.4 کیلوئی و کاملا کاربردی و برای افرادیه که دنبال کارائی هستند نه شیک و فشن . . مطمئنی z400 کارت گرافیکش 640m هستش؟
در کل گارانتی msi تو ایران بهتره (نظر منه) . msi با کانفیگ i7 الان موجوده میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینی. خود سایت 2700 زده اما نمایندگی هاش 2600 میفروشن.با کارت 645m
آقا چک کردم درسته . لنوو z400 با کارت 645m هستش و قیمتش هم حدود 2450 درمیاد. خیلی خوشگل تر از msi هست
منم لنوو دارم عالی. ازش راضی ام:n26:
از کجا؟؟:n13:نقل قول:
از لبنیاتی سر کوچمون :n09:. خوب از نت دیگه گل پسر. الان هم رفتم بیرون و از نزدیک دیدمش. جالب بود و از طراحیش خوشم اومد. هرچند به نظر من لنوو هنوز خوب امتحانشو پس نداده و باید یک دو سال بگذره معلوم شه چه خبره.نقل قول:
asus s550 هم به زودی مدل core i5 , i7 اون هم وارد بازار ایران میشه. معرکه س با اون صفحه تاچش. فعلا مدل i3 موجوده با قیمت حدودا 2700 . همشون با کارت گرافیک 635m و طراحی باریک و بدنه آلومینیومی معرکه و شیک هستند.. از نزدیک که آدم میبینتش خیلی به دلش میشینه
میدونم باووونقل قول:
چه سایتی؟