سلام
ویروس اتوران داشتم با دکتر وب هارد اکسترنالم رو ویروس کشی کردم ولی موقع با ز کردن ارور rundll میده
خیلی تو اینترنت گشتم هر راهی هم گفته شده بود امتحان کردم درست نشد
repair هم کردم ، restore هم که تاریخش عوض نمیشد
کمک لطفا ، ممنون
Printable View
سلام
ویروس اتوران داشتم با دکتر وب هارد اکسترنالم رو ویروس کشی کردم ولی موقع با ز کردن ارور rundll میده
خیلی تو اینترنت گشتم هر راهی هم گفته شده بود امتحان کردم درست نشد
repair هم کردم ، restore هم که تاریخش عوض نمیشد
کمک لطفا ، ممنون
AutoRun Virus Remover
تست کنید
سلام
دکمه سمت راست رو روی هارد بزن و open رو انتخاب کن بعد از باز شدن پنجره وقتی که فایل های پنهان قابل نمایش اند فایل autorun.inf رو پاک کن.
از نرم افزار autorun virus remover هم میتونی استفاده کنی
نقل قول:
اون نرم افزار که هیچی پیدا نمیکرد
الان دیگه autorun.inf وجود نداره چون با ویروس کش پاک شده . می خواستم با restore برم به حالت قبل از ویروس کشی که اونم نشد...
با سلام
دوست عزیز این مشکل به این خاطره که ویروس کش فایل اجرایی ویروس آتوران رو پاک کرده ولی فایل متنی autorun.inf که اجراکننده ویروس هست باقی مونده. وقتی که شما روی درایوتون کلیک می کنین فایل متنی autorun.inf به دنبال فایل ویروس می گرده و چون فایل ویروس پاک شده ارور میده. راه حلش هم پاک کردن این فایل autorun.inf هست. حالا چرا شما نمی تونین ببینینش، چون سوپر هیدن هست.
برای دیدن و پاک کردن این فایل مراحل زیر رو طی کنین:
از فولدر آپشن به برگه view برین و گزینه show hidden files and folders رو علامت بزنین {فایلهای هیدن رو show کنین}
از همون جا یکم پایینتر تیک گزینه (Hide protected operating system files (recomended رو بردارین
دکمه ok رو فشار بدین
برای وارد شدن به درایو نام درایو رو تو آدرس بار بنویسین و اینتر کنین مثلا :G
فایل های هیدن سیستمی show شده اند حالا فایل autorun.inf رو پاک کنین
موفق باشید
این دو تا روش پایینم میتونید انجام بدین:n01:
روش اول
برنامه notepad بازکنیدبعد بدونی که داخلش چیزی تایپ کنید از منوی فایل گزینه save as انتخاب کنید بعدمسیر درایو ی که برای شما باز نمیشه رو بدین درمرحله بعد در قسمت File Name این دستور پایین وارد کنید
کد:"Autorun.Inf"
روی گزینه save کلیک کنید تا این فایل جایگزین فایل Autorun.In موجود دراون درایو شود
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور cmd رو تایپ اینتر کنید بعدشم در کادری که باز میشه دستورات پایین باموس بترتیب از روش کپی بگیرین بعد داخل همون پنجره با موس وارد بعد برای هرکدوم جدا اینتر کنید
کد:X:\
X:\attrib -s -r -h *.*
X:\del autorun.inf
نکته:منظور از x اون درایوی میشه که برای شما باز نمیشه شما باید اسم اون درایو وارد کنید بجای x .
پورتشو عوض کردم فعلا که درست شده ! جالبه که با یه پورت فقط شورتکات نشون میده با یکی دیگه درست باز میشه
ممنون به هر حال
usb autorun virus removal رو آپلود کردم میتونید از لینک زیر دریافت کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]