سلام
خسته نباشین.
می شه بهترین لپ تاپی که به درد بازی بخوره و قیمتش 2 میلیون باشه رو معرفی کنین؟
Printable View
سلام
خسته نباشین.
می شه بهترین لپ تاپی که به درد بازی بخوره و قیمتش 2 میلیون باشه رو معرفی کنین؟
سلام تو این قیمت هیچ گزینه ای واسه بازی وجود نداره مگه اینکه بیخیال بازی بشی ....نقل قول:
یا بوجه رو تا 2و300 بالا ببری !!
ممنون می شم بگین با 2300 چی می شه خرید.
در مورد قیمت دسکتاپ هم اطلاعات دارین؟ زیر 2 تومن چیز خوبی برای بازی می شه بست؟
والله Asus یه مدل داره اگه اشتباه نکنم k44 تو این رنجه فکر کنم که این مدل یه گرافیک gt630 هم داره واسه بازی خوبه سی پیو شم i5 هستش ولی فکر کنم اگر با گارانتی دوساله بخوای Lenovo z480 هم هست ولی خوب این دو مدلی که بهت گفتم سبک هم هست حدود 2.2نقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوست عزیز اون K45 -vm هستشنقل قول:
اصلا سری 4 درست نشد . چهار دومی می گم چون چهار اولی نشونده ی 14 اینچ بودنشه !!
تا ۲ تومن برای بازی مدل های خوبی نیست تا ۲ و ۳۰۰ هم که آموو مهدی گفتن نمی دونم دقیقا چه مدلی مد نظر داشتن ولی فکر کنم زد ۵۰۰ از برند لنوو باشه ...
مورد بعدی هم اینکه اگه می خوی کیس ببندی یک کیس خالی با ۲ تومن قوی میشه ولی اگه با نمایشگر بخوای ضعیف میشه ... چون باید ۳۰۰ تومن \ول نمایشگر بدی اگر مخوای کیس ببندی ۸۰۰ تومن سی پی یو آی سون میشه ۴۰۰ تومن رم ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن هم مادر برد میشه از برند های ام اس آی یا ایسوس پاور و کارت گرافیک هم قیمت ندارم ولی یه پاور ۱۵۰ یا ۲۰۰ تومن بس میاد اینها جمعا شد ۱ و ۷۵۰ یا ۸۰۰ یه ۵۰۰ هم بده یه کارت گرافیک خوب بخر و ۱۰۰ هم بده به قالب کیس و دی وی رام جمعا ۲ و ۴۰۰
بهتره که بری انجمن سخت افزار اونجا تخصصی تر بهت مدل می گن ... من فقط قیمت دادم ولی اگه میخوای به غیر از گرافیک برند های سایر یخت افزار رو با مشخصات دقیق بدم
سوالی بود بفرما
سلام . . .
عجیبه که دوستان میگن هیچ مدلی نیست . . !!
این مدلا هست :
Hp 450
dell 3521
dell 5521
مدل اخری حدود 2300 هستش که گرافیک 8750 ای تی ای روشه و غولیه واسه خودش
Acer TravelMate P243MG قیمتش حدود 2 تومنه .نقل قول:
لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی مناسبه .
Acer v3 هم برای بازی مناسبه ها . حول و حوش 2 تومنم هست . البته من خودم یکم ظاهرشو نمی پسندم ولی کانفیگش برای بازی عالیه .
پردازنده ivy bridge و core i5
Ram : 4G
H.D.D : 500G
گرافیک : nVidia GeForceGT 630M , 1GB VRAM
رنگ : مشکی
ورودی / خروجیها :
D-SUB
HDMI
USB3*1
USB2*2
Headphone
Network(RJ-45)
بنده هم مدل acer v3-571g-53218 رو پیشنهاد میدم. با 8 گیگ رم III و گرافیک gt 630 و cpu i5 3210
rdlj pn,n 2350000