یه جا خوندم که برای نصب یه برنامه اندرویدی باید گوشی رو روت کردن .
روت کردن یعنی چی؟
Printable View
یه جا خوندم که برای نصب یه برنامه اندرویدی باید گوشی رو روت کردن .
روت کردن یعنی چی؟
برای دسترسی به فایل های سیستمی گوشی می باشد که دسترسی به این فایل ها به ما اجازه می دهد تا بتوانیم با تغییر آن ها و استفاده از یکسری کدهایی تغییرات دلخواه خود را ایجاد کنیم و همچنین برای ریختن فونت و یا نصب فارسی ساز و برخی از نرم افزارها باید گوشی حتما روت باشد.نقل قول:
حالا اگه آموزش رو میخوای بگو توضیح بدم
یا اگه سوال خاصی داری.
روت کردن یک رویه است که به دارندگان گوشی های هوشمند و تبلت ها و دیگر دستگاه هایی که سیستم عامل اندروید را به عنوان سیستم عامل استفاده میکنند این اجازه را میدهد تا کنترل های بهتری روی دستگاه خود داشته باشند . روت کردن گاهی اوقات برای از بین بردن محدودیت هایی که شرکت های خدمات مخابراتی برای گوشی قرار میدهند اجراء میشود و یا برای اجراء برخی نرم افزارهای خاص که نیاز به اجازه مدیریتی دارند استفاده میشود و یا برای انجام عملیاتی که از یک یوزر ساده در اندروید برنمیاد مورد استفاده قرار میگیرد .
در اندروید میتوان از طریق روت ؛ تمام سیستم عامل را حذف یا اینکه سیستم عامل جدیدی را جای آن استفاده کرد .
وقتی دستگاههی در اندروید روت میکنیم عملی همانند معادل های آن مثل دسترسی مدیریتی در لینوکس و در هر سیستم با هسته Unix مانند FreeBSD یا OS X را انجام داده ایم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه گوشی رو روت کنیم مشکل ساز نمیشه؟ من فکر میکردم مثل رسیت فکتوریه؟نقل قول:
یه سوال کلی داشتم . آیا برنامه ها و بازی های اندروید همگی مجانی هستن یا مثل خیلی برنامه های ویندوزی باید کرک بشن .
چون چند وقته میخوام گوشی اندرویدی بگیرم میخوام بدونم آیا نصب و اجرا برنامه ها توش چجوریه ؟
ممنون.
خیلی ممنون. :n17:نقل قول:
من خودم اندرید ندارم ولی روت کردن یه چیزی مثل -- کردن گوشی هست تا بشه برنامه/بازی های کرک رو هم نصب کردنقل قول:
همه ی برنامه هاش مجانی نیس و مثل اپل استور خود اندرید فروشگاه داره و میشه برنامه های پولی ش هم خرید
باید ببینید برنامه/بازی خاصی مد نظرتون هست یا نه ،تا بعد ببینید نسخه کرک شده ش موجود هستش یا نه .
برای نتیجه گرفتن بهتر هم میتونی به این تاپیک سر بزنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447870&page=233
سلام. حالا چطوری میشه روت کرد؟ با چه برنامه هایی؟
با تشکر