سلام به همه من میخواستم ویندوز 8 پرو رو در کنار ویندوز 7 نصب کنم اما اروری که عکس زیر میبینید رو میده اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همه من میخواستم ویندوز 8 پرو رو در کنار ویندوز 7 نصب کنم اما اروری که عکس زیر میبینید رو میده اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من جات بودم از اطلاعات هارد بک آپ می گرفتم، هارد رو فرمت میکردم . و دوبار پارتیشن بندی می کردم .( این راه 100% درسته و بسیار راحته اما بک آپ زمان می بره ) البته راه های دیگه هم داره ... حالا ببینم درایوت جا کافی داره ؟
عزیزم این همه پارتیشن برا چیته ؟ ویندوز هم همون رو دیده کف کردی :دی
سلام .
همانطوریکه در عکس دیده میشه مشکل شما به خاطر وجود پارتیشنهای داینامیک هست . از اطلاعات بک آپ بگیرید و سپس مجدداً پارتیشن بندی کنید (پاتیشن بندی بصورت basic) . اگر تعداد زیادی پارتیشن میخواهید بسازید پیشنهاد میدم که اولین پارتیشن را بصورت primary بسازید و الباقی بصورت logical باشه .
با نرم افزار Acronis Disk Director Home،تایپ (Type) دراواتو تغییر بده!
نرم افزار به صورت Bootable هست!
سلام
من روی کامپیوتر خودم ویندوز 7 رو داشتم ، بعد آمدم ویندوز 8 رو روی یک درایو دیگه نصب کردم الآن سیستم من دوتا ویندوز داره ، ویندوز 7 روی درایو ( C ) و ویندوز 8 روی درایو ( D ) ، الآن می خواستم ویندوز 7 رو پاک کنم لطفا راهنمایی کنید .
یک سوال دیگه هم داشتم ، الآن ویندوز 8 من دی وی دی رم من رو نمیشناسه ، می خواستم بدونم وقتی ویندوز 7 رو پاک کنم ، ویندوز 8 دی وی دی رم رو خواهد شناخت یا نه ؟
( وقتی تو ویندوز 7 هستم : درایو ویندوز 7 ( C ) هست و درایو ویندوز 8 ( D ) ولی وقتی تو ویندوز 8 هستم بر عکس می شه ! )
ممنون
بک آپ از اطلاعات تک تک درایو ها ، تقریبا نیاز به چقدر هارد یا حجم خالی داره ؟
تقریبا یکم کمتر از همون مقداری که اطلاعات داری:n02:نقل قول:
تشکر . :n16:نقل قول:
خب اینکار یعنی چی ؟ من اگه این همه فضا داشتم که نیاز به بکاپ نبود :|
این که درایو ویندوز C میشه طبیعیه برا پاک کردن cd 8 بزار از بوت برو درایو 7 و فرمت کن ولی این ربطی به dvd rom نداره...