-
کلاه قرمزی / نوروز 92
خب بالاخره عید امسال هم کلاه قرمزی داریم! بعد از پخش میشه/پخش نمیشه های این مدت، بالاخره پخشش قطعی شده. گروه سازنده توی مدتی که قطعی نبوده توافقشون با مسئولان تلویزیون، داشتن به کار ساخت برنامهشون ادامه میدادن و چونهزنی هاشون با مسئولان تلویزیون و مصاحبهشون با رسانهها، به خاطر جلب رضایت تلویزیونیها برای گرفتن بودجهی بیشتر بوده. که خدا رو شکر آخر سر هم همه چیز حل شد. به امید دیدار مجدد آقای همساده! :دی
-
نوروز ۸۸ ، نوروز ۹۰ ، نوروز ۹۱ و خب حالا هم نوروز ۹۲
انصافا عید بدون کلاقرمزی مزه نداره
پخش سری جدیداز ۲۸ اسفند (امروز) ساعت هشت و نیم یــا 9 شب شروع میشه
علاوه بر جیگر جنجالی (!) شخصیتهای جدید هم هستند
نگار استخر (خالهی سنجد) هم به جمع گویندگان اضافه شده
دختر همسایه، دختر مهدکودکی و جناب گاو ...
مثل نوروز ۸۸ هنرپیشههای معروف به عنوان مهمان در برنامه حضور خواهند داشت
مهناز افشار، رامبد جوان و رضا عطاران ...
من که از الان رفتم توو کار دختر همسایه و البته میمیرم برا دختر مهدکودکی :n09:
و خب امیدوارم گاو هم جیگر باشه :دی
آخرین لحظاتی که این شماره قاب کوچک آماده میشود، مصادف است با اولین روزی که سری جدید برنامه تلویزیونی کلاه قرمزی در پلاتوی وسیعی واقع در اقدسیه جلوی دوربین میرود.
گروه ایرج طهماسب سخت در تکاپوست تا کار را برای بچهها و بزرگترها آماده کند. سری برنامهای که نوروزهای اخیر سیما را رنگ و بویی دیگر بخشیده و از نظر آمار مخاطب درصدر بوده است.
موضوع در حال ضبط امروز حراج است و آقای مجری (ایرج طهماسب) و عروسکها قرار است با بچهها درباره این موضوع صحبت کنند. فامیل دور، لباسهای آقای مجری را ببعی، کاهو و هویج را، پسرعمهزا لباس خود را به حراج گذاشتهاند و کلاه قرمزی و کاراکتر جیگر (که اینجا هم حضوری پررنگ دارد) وسائل دیگری را به نوبت به حراجی میآورند. این فصل از قسمت حراج، با سه برداشت نهایی میشود و رضایت ایرج طهماسب جلب میشود.
نکته جالب اینجاست که در پشت صحنه کلاه قرمزی از مانیتور کوچک کارگردان خبری نیست و همه عوامل از یک مانیتور دیجیتالی بزرگ، محصول کار را میبینند. طهماسب علت این کار را، درگیری خود در صحنه اعلام میکند و این که همه عروسکگردانها این امکان را دارند که کار را با هم هنگام ضبط ببینند و ارتباط حسی لازم را به دست آورند.
نکته مهم دیگر، انرژی جالب توجهی است که گروه سازنده این برنامه شاد و پربیننده، از کار میگیرند. گروهی که معتقدند اگر خود از آنچه ارائه میدهند، نخندند و شاد نشوند، طبعا مخاطب سختگیر تلویزیونی نمیتواند با نمایش آنها شاد شود.
اضافه شدن کاراکترهای جدید به مجموعه نوروزی کلاه قرمزی مثل (دختر همسایه و دختر مهدکودکی) و البته پیوستن نگار استخر (عروسک گردان مشهور سنجد) به این مجموعه که جای سه کاراکتر حرف میزند، جالب توجه است. او میگوید ورود به این مجموعه میتوانست برای من و برای این گروه یکریسک باشد، اما من به موفقیت خودم بین دستاندرکاران و عروسکگردانهای کلاه قرمزی امیدوارم و معتقدم این کار هم مثل کارهای قبلی ایرج طهماسب و حمید جبلی با استقبال روبهرو خواهد شد. ضمن آن که کاراکترهای جدید سری نوروزی کلاه قرمزی آنقدر قدرت دارند که مثل سریهای قبلی مخاطب را غافلگیر کنند. این جمله، البته اظهارنظر استخر نیست و همه عوامل پشت صحنه «کلاه قرمزی نوروز 92» براین عقیدهاند که عروسکهای جدید با استقبال بالایی از سوی مردم روبهرو میشوند.
عوامل سازنده «کلاه قرمزی 4» میگویند که به اندازه اولین سری نوروزی این برنامه موفق در سال 88، به ارائه باکیفیت سری سال 92 حساس هستند.امسال هم تنوع در ارائه این سری برنامه در نظر گرفته شده است و بسیاری از شخصیتهای مطرح، بازیگران و چهرهها مهمان کلاهقرمزی 92 خواهند بود. مجموعهای که کلوپ هواداران آن نیز راهاندازی شده است.
جام جم / قاب کوچک
-
"لیندا کیانی"
منم قبول دارم
واقعا فوق العادست
وی من سری اولش را که خلوت تر از همه بیشتر دوست دارم
خلوت از نظر عروسکمی گم
-
یعنی عشق است فامیل دور ! :n02:
-
ببعی هم واسه خودش عالمی داره !!!:n09:
-
اتفاقا منم یکم نگرانم که خیلی داره شلوغ میشه اما با توجه به کارهای آقای طهماسب این شخصیت ها هم خیلی زود جای خودشونو توی دل مخاطب باز میکنن :n09:
پ.ن:
آخ جون دوباره کلاه قرمزی ... کنکور کیلو چنده !؟؟!؟!؟!1 :n02:
-
برنامشون زنده هست یا ضبط شده ؟؟!:n13:
-
عروسک جدید گاو دختر همسایه ! و دختر مهد کودک اضافه شده :دی
----
برنامشون زنده هست یا ضبط شده ؟؟!
مرده :n02:
-
فقط انگلیسی حرف زدن ببعی !! :n02: مخصوصا necessary
-
آقا فوق العاده بودن امشب ! : ))
اینجانب شروع کلاه قرمزی 92 رو طوفانی اعلام میکنم ! :n02:
این کاراکتر دختر مهدکودکی خیلی خوب بود : دی همش میگفت : بــــــــــــلـــــــــه !! تهش گفت نه نخــــــیر ! ترکیدم از خنده ! :39:
بعد به نظر میرسه یه خورده رنگ و بوی سیاسیشون بیشتر شده این سری :دی اوضاع اقتصادی کشور رو با بازار راه انداختن نشون دادن که اصن مو نمیزد با بازار کشورمون ! : ))
اونجا که ببعی کاهو و هویج آورده بود خیلی توپ بودیه رو تابلو نوشته بود: 100% OFF FOR SALE بعد گفت که One Hundred Twenty Five Dollar Havij پخش زمین شدم !:n08:
حرفای مورد دارشونم خیلی زیاد شده این سری... :n09::31:
دم طهماسب و جبلی گرم خداییش.بعد n سال هنوز دارن میخندوننمون! :n26: