سلام دوستان من یه ۴۶ اینچ 7770 دارم متاسفانه موقع فوتبال خیلی پرش داره و لگ میزنه رو ۶۰ هرتز م گذاشتم درست نشد . من اینو واسه فوتبال خریدم باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
Printable View
سلام دوستان من یه ۴۶ اینچ 7770 دارم متاسفانه موقع فوتبال خیلی پرش داره و لگ میزنه رو ۶۰ هرتز م گذاشتم درست نشد . من اینو واسه فوتبال خریدم باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
رو شبکه های ایران همینطوره. حتی اگه mution plus رو هم فعال کنی باز همینه . کلا تلوزیونهای ال ای دی به همین شکل هستند . البته بیشتر بر می گرده به کیفیت پایین شبکه های ایران. وگرنه بشین یه فوتبال اچ دی ببین لذت می بری. خیلی نگرانش نباش. و اگه تا حد زیادی بهش حساسی باید بری یه پلاسما بخری
خوب فوتبال رو از شبکه های خارجی نگاه کنیدنقل قول:
tapatalk
مثلا از canal sport hd? الجزيره ها هم اچ دي ندارن...
راستي ماله من ٧٦١٠٠ ال جي هستش؟mution plus داره؟
راستشو بخاين من از تلويزيوني كه ٣ تومن بالاش پول دادم فقط فوتبال ديدنه كارم..حتي سه بعدي ام نكاه نميكنم..يعني ندارم كه نگاهةكنم:))
Sent from my iPad 2
دوست عزیز من از الجزیره ها و کانال پلاس ها و نوا و... هم همین مشکل رو دارم حساس نیستم ولی واقعا تیک زیاد میزنه
Motion plus کدوم گزینس ؟ زبان تی وی من فارسیه
واقعا تیک زدنش رو اعصابه :n13:
فشردگی محتویات تصویری ممکن است موجب تحریف تصویر شود مخصوصا در تصاویری که به سرعت حرکت می کنند!!
متاسفانه تلویزیون سامسونگ من هم همین مشکل رو داره!! مدل 5560 و البته این مشکل فقط حین دیدن فوتباله ... در یه سری از بازی ها ولی مشکلی نداره. بیشتر موقعی اذیت می کنه که خطوط دور زمین و محوطه کمی کشیده شده ... مثل این می مونه که تصویر کشیده یا فشرده شده باشه.
این همه پول دادم نمیشه یه فوتبال باهاش دید :n03:
ولی دوستان من 6960 دارم همچین مشکلی ندارم مطمئنید تنظیماتتون درسته؟:n03:
من تلویزیون es7770 دارم و فوتبال اچ دی می بینم و بسیار عالی هست البته شبکه 3 در ماهواره بدر در فرکانس 11881 به صورت عالی تصویر داره و من پرس ندیدم تا به حال