سلام بچه ها من یک ویندوز xp و یه 7 داشتم و هر دو را میتونستم به راحتی بوت کنم اما از وقتی که به جای وین 7 وین 8 رو نصب کردم دیگه توی اون صفحه ای که اسم ویندوز ها رو میاورد اسم وین xp رو نمیاره .اصلا دیکه اون صفحه رو نمیاره که وین رو انتخاب کنم :n03:
Printable View
سلام بچه ها من یک ویندوز xp و یه 7 داشتم و هر دو را میتونستم به راحتی بوت کنم اما از وقتی که به جای وین 7 وین 8 رو نصب کردم دیگه توی اون صفحه ای که اسم ویندوز ها رو میاورد اسم وین xp رو نمیاره .اصلا دیکه اون صفحه رو نمیاره که وین رو انتخاب کنم :n03:
شاید این برنامه کمکت کنه البته تو 8 امتحان نکردم
EasyBCD
این دو تا روش پایین برین :n01:
روش اول
شما با ویندوز xp بصورت بوت بالا بیاین بعد برین به قسمت Repair اون زیر چند تا گزینه دارد Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزنید بعد لیست ویندوزها رو میاره اونجا شماره ویندوز رو تایپ کن مثلا 1 بعد پسورد Administrator رو ازت میخواد اگه پسورد نداره که یه اینتر بزن بعد دستورات پایین برتیب وارد اینترکنید برای هرکدوم جدا
کد:cd i386
Copy ntldr c:
Copy ntdetect.com c:
Bootcfg /add
exit
بعدم سیستم ریستارت از نوع تست کنید
روش دوم
اگر که با روش اول رفع مشکل نشد به داخل ویندوز 8 برین بعد کلیدهای win + x همزمان فشار بدین از کادری که بازمیشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید بعدشم این دستور پایین با موس از روشون کپی بگیرین داخل همون صفحه با موس paste بعدشم اینتر بزنید بعد پنجره رو ببنیدین سیستم ریستارت از نوع تست کنید.
کد:bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy
دوستان من ویندوز ۱۰ و ۷ داشتم بعد از اینکه ویدوز ۱۰ رو پاک کردم تا نسخه جدیدشو بزنمالان ویندوز ۷ رو توقسمت انتخاب ویندوز ها نمیاره لطفا راهنماییم کنید!!!!