-
انتشار لینوکس شریف
لینوکس شریف سیستم عاملی ایرانی است که مطابق با نیازهای زبان فارسی و شرایط محلی ایران ساخته شده است. لینوکس شریف در دو ویرایش رومیزی و کارگزار ارائه میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینوکس شریف برای چه کسانی مناسب است؟
لینوکس شریف در این شرایط توصیه میشود:
* در صورتی که میخواهید کامپیوترهایتان امن و بهروز باشند؛
* در صورتی که میخواهید سیستمعاملتان در داخل ایران پشتیبانی حرفهای شود؛
* در صورتی که میخواهید محیط رومیزی کامپیوترتان به زبان فارسی باشد؛
* در صورتی که میخواهید پشتیبانی کامپیوترهایتان از زبان فارسی مطابق استانداردهای ملی و بینالمللی باشد؛
* در صورتی که میخواهید تنظیمات نرمافزارهای پایهٔ کامپیوترتان مطابق با شرایط ایران و محیط کاریتان باشد؛
* در صورتی که برای تولید نرمافزار به بستر فارسی مناسبی مبتنی بر گنو/لینوکس نیاز دارید.
نیازهای سختافزاری
* پردازنده: پنتیوم ۲۰۰ مگاهرتز با بالاتر برای نسخهٔ کارگزار، پنتیوم II (یا K6-II) ۴۰۰ مگاهرتز یا بالاتر برای نسخهٔ رومیزی. استفاده از پردازندهٔ پنتیوم ۴ (یا اتلون ایکس پی) توصیه میشود. شریف لینوکس روی پردازندههای اِیاِمدی ۶۴ بیتی نیز در حالت ۳۲ بیتی کار میکند.
* فضای دیسک سخت: ۱ گیگابایت برای نسخهٔ کارگزار، ۲٫۵ گیگابایت برای نسخهٔ رومیزی.
* حافظه: ۶۴ مگابایت برای نسخهٔ کارگزار، ۲۵۶ مگابایت برای نسخهٔ رومیزی.
* مودم: لینوکس شریف با وینمودم (winmodem) کار نمیکند. برای استفاده از مودم در لینوکس شریف از مودمهای خارجی (external) استفاده کنید (که پایدارترند و از منابع پردازنده استفاده نمیکنند و باعث کاهش سرعت سیستم شما نمیشوند). در غیر این صورت مجبور خواهید بود گردانندۀ (driver) لازم برای مودمتان را از جای دیگری تأمین کنید.
[ویرایش]
خرید
برای تهیهٔ لنوکس شریف، دیدن نمایش طرز کار، یا دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا با آدرس
مکاتبه کنید.
-------------------------
منبع:
عکسهای سیستم:
-
این که عکس هاش شبیه ویندوز خودمونه
اگه لینوکس این ریختیه ، برای چی داریم از ویندوز آشغالی استفاده میکنیم ؟
من که رفتم یکی بگیرم
اما نسخه اصلی لینوکسو
چون این ترجمه شده ها به مفت نمی ارزند !
-
مي تونم بپرسم چه مزيتي داره نسبت به بقيه ؟؟ يا فقط يه ترجمه هستش ؟
البته منظورم كوچيك نشون دادن كارتون نيست ها . چون اين روزها اينقدر بحث اين موضوع مي شه و كلي خرج شده كه مي خوام بدونم همه اين پول ها و هزينه ها و وقت خرج شده براي فارسي كردنش بوده ؟؟؟ يا نه ....
-
سلام
با اینکه خودم از زوزه استفاده میکنم و لینوکس خودم انتخاب کردم ولی خوشحال میشم پروژههای مثل پارسیکس یا لینوکس شریف داره منتشر و پیشرفت میکنن
من به نوبه خودم به دست اندرکاران این پروژه خسته نباشید میگم
امیدوارم یک روزی دیستروهای ایرانی تو رنکینگ دیستروواچ جایگاه خوبی کسب کنن
-
لينوكس شريف
خيلي بايد ببخشيد ولي سورسش كو اگر سورس نداره پس نبايد بگي لينوكس بايد بگي windows :blink:
-
والله من تا بيام معادل سازي فارسي به انگليسي رو پيدا كنم (مثلا محل هاي مهم ؟ يا رو ميزي ؟) فكر كنم يه چند سالي طول بكشه و ...
اما دمشون گرم ... زحمت كشيدند...
-
-
6 نوع لينوكس فارسي در بازار موجود است كه لينوكس شريف و داده پردازي نيز از آن نوع هستند كه با فارسي سازي لينوكس live به نام knoppix اين سيستم عامل ها را منتشر كرده اند. يعني در واقع براي اين برنامه source مشخصي وجود ندارد چون برنامه فقط فارسي شده ي سيستم عامل ديگري است
-
سلام .قیمتش چنده .وکامل ترین نسخه اش مال کدوم یکیشونه؟
-
در سایت رسمی پروژه لینوکس فارسی در قسمت توزیعها 4 مورد وجود داره: (سایت رسمی: Foss.ir)
پارسیکس
کارآمد
شبدیکس (MD5Sum)
لرنوکس (MD5Sum)
البته اثری از لینوکس شریف نیست.(که جای تعجب داره!) اما در سایت رسمی دانشگاه دانشگاه شریف (sharif.ir) این سیستم معرفی شده.
یک توزیع به نام فارلیکس هم بود (farlix.com) که ظاهرا کلاه بردار درآمد و الان دار و ندارش رو گذاشتن به حراج!
درباره هر توزیع در سایتهایی که گفته شده اطلاعات به اندازه نیاز وجود فراهم آمده رفته بود!
فقط توزیع لینوکس شریف در سایت Farsiweb.com است.