سیستم عامل من win 7است و در vb win xpنصب کردم لطفا نحوه به اشتراک گذاشتن یک فولدر از win 7بهvrtualboxدرwinxpرا قدم به قدم توضیح دهید.
Printable View
سیستم عامل من win 7است و در vb win xpنصب کردم لطفا نحوه به اشتراک گذاشتن یک فولدر از win 7بهvrtualboxدرwinxpرا قدم به قدم توضیح دهید.
برای share کردن فلدر از داخل ویندوز به داخل virtual box طبق مراحل پایین که بصورت شکل توضیح دادم برین
مرحله اول
برنامه virtual box اجرا داخل ویندوز xp برین بعدشم گزینه Install Guest Additions رو اجرا این برنامه رو نصب کنید طبق شکل اول که بترتیب شماره رفتم بعدم پیغام ریستارت سیستم میده که باید سیستم ریستارت کنید
مرحله دوم
بعد از اینکه سیستم ریستارت شد از نوع وارد ویندوز شدین اینسری از داخل محیط virtual box گزینه های 4 با 5 انتخاب کنید
مرحله سوم
بعد در کادری که باز میشه گزینه شماره 8 انتخاب کنید طبق شکل پایین
در کادربعدی هم که برای شما باز میشه اون پوشه ای که میخواین از داخل محیط ویندوز 7 برای xp به حالت share دربیارین انتخاب کنید بعدم روی دکمه ok کلیک کنید من بطور مثال از درایو E پوشه software رو میخوام share کنم
مرحله چهارم
در کادر بعدی که بعد از کلیک روی دکمه اکی در مرحله قبل برای شما باز میشه در قسمت شماره 12 این اسم پایین وارد کنید به همون صورت که من وارد کردم بعدم باز روی دکمه اکی کلیک کنید
بعد طبق شکل پایین پوشه ای که من انتخاب کردم اضافه شده از شما هم به همین صورت باید اضافه شودروی گزینه شماره 14 باز کلیک کنید
مرحله پنجم
منوی run از داخل ویندوز xp اجرا کنید بعد داخلش این متن پایین که من قراردادم باید وارد کنید به همین صورت که من گذاشتم بعدم اینتر کنیداگردستور درست وارد نکنید پیغام خطا دریافت میکنید
کد:net use x: \\vboxsrv\my_shared_folder
بعد که پنجره my computer باز کنید مشاهده میکنید که طبق شکل پایین یک درایو بصورت share شده اضافه شده که اگر اون درایو بازکنید پوشه share شما در اون قراردارد این مراحل داخل سایت پایینم توضیح داده