-
شبكه داخلي
سلام . من يه اشتراك adsl دارم . حالا مي خوام اون رو با همه ساختمون شير كنم . براي شير با دو كامپيوتر اين كار خيلي ساده بود و كافي بود كه دو كامپيوتر رو با كابل شبكه به هم وصل كنم و چند تا تنظيم تو سيستم عامل اونها . اما الان بايد چي كنم؟روتر؟سوييچ؟يا چي؟در ضمن ترجيح مي دم كه نياز نباشه يه كامپيوتر به اسم سرور وجود داشته باشه كه 24 ساعته روشن باشه.ممنون مي شم كمك كنيد.
-
اگه مودم adsl پورت شبکه هم داره باید به سوئیچ وصل کنی و مودم رو تنظیم کنی که بسته به نوع مدل مودم یه خورده با هم متفاوت هستن و در سیستم ها ادرس ای پی رو تنظیم کنی و get wayرو اي پي مودم ست كني
-
داشتم همین الان می اومدم توی تاپیک بحث های تخصصی جواب بدم که شما دوباره تاپیک زدین.
ببینید اگه شما روی کامپیوتری که ADSL داره ، کانکشن اینترنتش رو Share کنید ، بعد برید توی تک تک کلاینت ها در workgroup و آدرس آیپی Default Getway و Prefered DNS Server رو به اونها آیپی کامیوتری رو بدید که اینترنت روش share شده کارتون راه می افته.
اگه مشکلی داشتین بگین.
تا بعد....
-
ممنون. اين سوال من نبود. من هيچ وقت چند تا تاپيك رو براي يه سوال نمي زنم . از كامپيوتر من سو استفاده شده بود. من اين جواب رو مي دونستم!راستي nightmare جان اون كسي كه از كامپيوتر من استفاده كرده بود و اين آبرو ريزي رو كرد مي خواست كه يه كامپيوتر رو هميشه روشن نزاره . كه راه اون رو هم MasterData عزيز گفت و البته من مي دونستم چون قبلا يه بار شبيه اين كار رو كرده بودم.