سلام به نظر دوستان ویندوز 8چه مزایایی نسبت به 7 داره؟
Printable View
سلام به نظر دوستان ویندوز 8چه مزایایی نسبت به 7 داره؟
یکیش DirectX 11.1
بقیه رو هم چون خودم هنوز نصب نکردم نمیدونم :دی
بوت بسیار سریع..
رابط کاربری زیبا
استور ویندوز..
البته من توصیه میکنم اگه میتونین هزینه کنین نسخه ای بگیرین که بشه آپدیت کرد...چون هنوز نوپا هست آپدیتاش خیلی مهمن...
دوست عزیز با یه سرچ کوچیک میتونی به جوابت برسی
فک میکنم نه تنها این فروم بلکه کل اینترنت از این مبحث پر شده !
ببین نیازت چیه...؟؟!
الکی خودتو تو درد سر ننداز!
باید منتظر موند تا سرویس پک واسه ویندوز بیاد تا باگ هایی که داره بر طرف بشه و یه کرک معتبر ، اون وقت میشه گفت ویندوز 8.:n02:
خوب بنظرت فک میکنی کی این اتفاق بیفته ؟نقل قول:
باید منتظر موند تا سرویس پک واسه ویندوز بیاد تا باگ هایی که داره بر طرف بشه و یه کرک معتبر ، اون وقت میشه گفت ویندوز 8
مگه الان این نسخه فاینال نیست، یا همون مال دولوپراست ؟
کرک لازم نیست. با روش اسکایپ کامل اکتیو میشه.نقل قول:
باگ ها هم از طریق آپدیتی که اومد یه سری فیکس شدن. این آپدیت واسه ویندوز 64 بیت 160 مگابایت هست.
من که از آبان ماه که اومد نصبش کردم دیروز دوباره برگشتم ویندوز 7!!! متاسفانه درایوراش اصلا با سیستم هماهنگ نبود ایرادات عجیب و غریبی میداد! بعضی وقتا یو اس بی از کا میفتاد، ارورای الکی میداد، بعضی نرم افزارارو اجرا نمیکرد و... کلا عطاش و رو به لقاش یخشیدم!! در ضمن هر چی آپدیت هم اومده بود نصب کرده بودم ولی هیچکدوم از باگارو برطرف نکرد که نکرد ایشلله بعد ارائه سرویس پک دوباره نصبش میکنم
اصولا وقتی نرم افزاری منتشر میشه (چه سیستمی و چه کاربردی)یه سری باگ هایی داره(سیستمی بیشتر) که با آپدیت قابل رفع هستند...
حالا ماکروسافت هم واسه این باگ ها سرویس پک میده. من از این جهت عرض کردم!:n02:
من که الان یه هفتس دارم واقعا عالی بوده...فک نکنم دیگه بتونم به سون برگردم..!اگه بتونن نرم افزارهای استور رو هم کرک کنن عالی میشه...