درخواست راهنمایی فوری جهت خرید تلویزیون تا سقف 3 میلیون
با سلام خدمت دوستان عزیر و اساتید سایت
از شما چه پنهان که دیگر تعلل مجاز نیست و تصمیم گرفتیم تا قیمتها بیشتر گرون نشده یه tv بخریم (LED- Plasma- ...).
میدانم که سوال پرسیدن قبل از تحقیق چندان جایز نیست اما دوستان این مورد را بر من ببخشند چون وقت تنگ است! البته در همینجا تحقیقاتی کرده ام.
... و اما مواردی که برایم مهم است:
- قیمت تا 2.5 خوبه اما نهایتا تا 3 تومن هم میتونم هزینه کنم.
- زیر 40 اینچ نباشه. 46 هم زیادی بزرگه. تو همین سایزها خوبه.
- من فیلم بین حرفه ای هستم. کیفیت تصویر (چه از لحاظ رزولوشن و چه بیت ریت) واسم مهمه. خیلی مهم. تصویر بخواد بازی دربیاره و یا رنگها خوب نباشه واسم قابل قبول نیست.
- 3d الان همه دارن اما واسه من در حد معمول مهمه نه خیلی.
- تلویزیون اکثر فرمت های تصویری رو ساپورت کنه و پورت های ورودی-خروجی هم کامل داشته باشه. ضمن اینکه: بحث زیرنویس فارسی فیلم هم کلا به مشکل نخوره.
آنچه از تجزبیات میدانم:
- همیشه در تصویر طرفدار سونی هستم. اما شنیدم در پخش فیلم، فرمت ها رو ساپورت نمیکنه. ضمن اینکه قیمت بالایی هم داره. پس بالاجبار باید انگار بیخیالش بشم.
- 2 تا از آشناها LG خریدند و ظاهرا راضی هستند.
- از قدیم الایام از سامسونگ متنفر بودم. الان هم که تصاویرش رو میبینم انگار به صورت متناوب، کیفیت پخش تصاویر سامسونگ در هر ثانیه تغییر میکنه. انگار پیکسلهای تصویر soft و hard میشه. ضمن اینکه سامسونگ همیشه در آمار خرابی های تلویزیون معروف بوده.
اما: شنیدم (در همین سایت) مدلهای 40ES6950 و 40ES6960 سامسونگ مناسب هستند از هر نظر. دوستان اینها چه فرقی دارند؟ کیفیت تصویرشان چطور است؟ (خودم ندیدم) ... هنگام نمایش فیلم چطورند؟ ... یه جورایی به سمت اینها کشیده شده ام.
دوستان: مثل همیشه منتظر پیشنهادها و راهنمایی های جامع، کامل و دلسوزانه ی شما عزیزان هستم. تا شنبه باید خرید کنم. ما را دریابید.
کوچک شما