من میخواستم کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخرم یاGigabyte ATI GV-R777OC-1GD 1GB DDR5 128bit
میخواستم ببینم کدومش بهتره؟ چه مادربوردی باهاش بخرم؟
Printable View
من میخواستم کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخرم یاGigabyte ATI GV-R777OC-1GD 1GB DDR5 128bit
میخواستم ببینم کدومش بهتره؟ چه مادربوردی باهاش بخرم؟
هر کدوم که ارزونتره -من نظرم رو سافایر -اختلاف کاراییشن در حد چشم پوشیه -ارزششو نداره هزینه اضافی بابت گیگا بدی-مین های b75 , z77 بیشتر با هاش مچن-به z68-p67, h61 اینا هم که برای سندی بریجن فکر کن
یه سوال دیگه: این کارت گرافیکو اگه بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مادربورد p8z77.چه cpu و power باهاش انتخاب کنم؟ cori3 خوبه؟
سلام پاور که حداقل 585 میخاد ولی سی پی یو بستگی به بودجتون داره.....
دوست من شما حداکثر بودجه و کاربردتون و قطعاتی که میخواین رو مشخص کنین تا راحتتر بشه راهنماییتون کرد.
p8z77 برای یه i3 زیاده -یه b75 هم کفایت میکنه باز بستگی به نوع کاربردتون داره
سیستم من دارای مشخصات زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کارت گرافیک sapphire hd 7770 1 ghz edition 128 bit رو تهیه کردم
بازی max pain 3 رو روش نصب کردم و به راحتی اون رو اجرا کرد
برای خرید کارت گرافیک یه سری تحقیق کردم دیدم به چیزی هست که بهش میگند 64 بیتی یا 128 بیتی یا 256 بیتی و تفاوت یه کارت 256 بیتی با یه کارت 128 بیتی بسیار زیاد هست
حالا با این وجود اگر نرم افزار خاصی و یا بازی خاصی مد نظرت هست اسمش رو بگو تا برات رو سیستم نصب کنم و چک کنم ببینم آیا این کارت از پسش بر میاد یا نه؟
گرافیک شما خیلی خوبه ولی سی پی یو و رم پایینی دارید و برای گرافیک فکر کنم گلوگاه ایجاد بشهنقل قول:
دو تاییش خوبه بستگی به قیمتش دارهنقل قول:
مین هم asus p8b75v با i3 3220 خوب جواب میده
سلام دوستان ، خسته نباشید
من دیروز مادربورد Asus M5A97R2 با CPU AMD 4100 که سری AM3+ هست برداشتم و یک رم 4 گیگ 1600 و مشخصات CPU هم به صورت زیر هست
Cores=4 و 12 مگ Cash و 3.6 GHz
حالا موندم کارت گرافیک Sapphire 7770 1GB DDR5 بردارم یا GT430 2GB DDR3 ?
خود فروشنده گفت با CPU های AMD بهتره Radeon برداری و بیشتر با اون مچ میشه ولی به نظر شما Geforce GT430 2BG DDR3 بهتره یا Sapphire 7770 1GB DDR3? آخه اون یکی 2GB هست.
قیمتش برام مهم نیست و بیشتر برای بازی میخوام استفاده کنم.
خواهشا کمکم کنید
ممنون
اینکه خیلی مشخصه 7770 بیش از دو برابر 430 قدرت داره و نه از لحاظ قیمت و نه از لحاظ قدرت قابل قیاس نیستن.در مورد مچ بودن cpu با گرافیکم هیچ ربطی نداره فقط شرکت سازنده کارتای ati سی پی یو amd میزنه.من خودم 7770 دارم با cpu اینتل