تامین امنیت رایگان در بالاترین سطح ممکن برای ویندوز 7 و 8 بدون نیاز به آنتی ویروس و فایروال!!!
سلام.
آیا برای تامین امنیت ویندوز نیاز به نصب آنتی ویروس و فایروال است؟
آیا میدانید که فایروال داخلی ویندوز بسیار قدرتمند است و شما نیازی به فایروالهای خارجی ندارید؟
آیا شما ویندوز را درست نصب و پیکره بندی می کنید؟
هزینه آنتی ویروس شما در ماه چقدر است؟ چقدر وقت برای پیدا کردن سریال تقلبی برای آنتی ویروس میکنید؟ ماهی چند مگابایت آپدیت از اینترنت دانلود میکنید؟ چقدر از قدرت پردازشی سیستم شما صرف اجرا آنتی ویروسها و اسکن آنها می شود؟
آیا میدانید که میکروسافت آنتی ویروس رایگان دارد ولی آن را به صورت پیش فرض روی سیستم عامل نصب نمی کند؟
زیرا ویندوز نیازی به آنتی ویروس ندارد!
به زودی آموزشهایی در این زمینه در این تایپیک قرار خواهم داد.
این داستان ادامه دارد...
درس اول! نسخه مناسب من... .
سلام.
اولین چیز توی نصب ویندوز اینکه ابتدا یک نسخه مناسب برای خودمون انتخاب کنیم.
در کشور ما همه نسخه های ویندوز رایگان هستش و به خاطر همین کاربران همیشه بالاترین نسخه را نصب می کنند. این یک عیب بزرگ داره و اون اینکه شما خیلی از ابزارهارو دارید که حتی یک بار هم ازشون استفاده نخواهید کرد. این ابزارها به این علت که درست پیکره بندی نمیشن به شدت باعث ایجاد مسائل امنیتی میشن.
پس یک پیشنهاد حرفه اینکه ابتدا بهترین نسخه مناسب را برای خودمون انتخاب کنیم. نسخه مناسب میتونه حتی Stater هم باشه! البته شوخی می کنم!
نسخه های ویندوز شامل :
Starter
Home Basic
Home Premium
Professionl
Enterprise
Ultimate
است.
با توجه به اینکه شما از این شانس برخوردارید که یکسری تنظیمات حرفه ای را یاد بگیرید و این تنظیمات فقط توی ورژن Enterprise و Ultimate قابل پیاده سازی هست، پیشنهاد میکن نسخه Ultimate را نصب کنید. البته اگه قرار این آموزشهارو نخونید یا فکر کنید که من دارم حرف الکی میزنم، نسخه Home برای شما خیلی بهتره!!!
حالا شما باید ویندوز را نصب کنید. احتمالا یک هارد گنده توی کامپیوترتون هست! اون هاردو چند پارتیشن میکنید و بعد ویندوز را توی یکی نصب میکنید. این یک اشتباه گندتره!!! ویندوز میکروسافت فقط باید روی یک پارتیشن نصب بشه و دیگه هیچ پارتیشن دیگه ای نداشته باشیم. یعنی یک هارد و یک پارتیشن. نگران جابه جایی اطلاعات نباشد چون این آخرین باریه که ویندوز نصب میکنید و دیگه قرار نیست که خراب بشه. البته راهکارهای هم برای خرابی هست که بعداً می گم.
یک نکته : استفاده از نسخه اورجینال ویندوز بسیار نکته مهمی هست. البته با توجه به گرون بودن اون مکنه که همه نتونند بخرند. چاره ای نیست، با همون کرک شده ها کار میکنیم. البته من به حرفه ای ها فقط اورجینال را پیشنهاد میکنم.
این داستان ادامه دارد.
شبه، خستم، اگه غلط املایی دارم یا کجوماوج نوشتم منو ببخشید.