نقل قول:
ما یه جدول داریم مثلا جدول اول : name,family,age,tel,address و یه جدول دیگه که همین فیلد های جدول اول رو داره به علاوه فیلد های دیگه.
من میخوام وقتی اطلاعاتی در جدول دوم وارد می کنیم و ثبت می کنیم . بعدش اطلاعات فیلد های name,family,age,tel,address در جدول دوم رو با همه ی رکورد های موجود در جدول اول مقایسه کنه و اون سطر هایی که شباهت بیشتری بهش دارن رو در خروجی به دست بیاریم. اگه بشه درصد شباهت رو هم به دست آورد خیلی خوبه . نمیدونم که تونستم منظورم رو برسونم یا نه.
منظورتون رو متوجه نشدم؛ به نظرم بهتره خود صورت مساله رو بیان کنید تا بهتر متوجه مشکلتون بشیم.
نقل قول:
من یه جدول دارم که توش یه فیلد داره به نام city که درونش نام شهر رو باید ذخیره کنم. اما برای اینکه هم افزونگی به وجود نیاد و حجم بانک کم بشه یه جدول دیگه با نام cites درست کردم که توش نام شهر ها هست که به هر کدوم یک کد دارند. و موقع دخیره کردن اطلاعات توی جدول اولی دیگه نام شهر رو ذخیره نمی کنم و فقط کد اون شهر رو ذخیره می کنم.
تا اینجاش مشکلی نیست ولی وقتی برای جست و جوی اطلاعات می خوام نتایج اون سطر رو نشون بدونم در قسمت فیلد شهر فقط کد شهر نشون داده میشه همون طوری که ذخیره شده . مثلا 11 که اینجا واقعا برای کاربر بی معنی هست و باید بره و ببنه توی جدول cites و کد 11 رو ببینه که نام شهرش چیه . حالا میخوام بدونم که جستو جو رو چه طور انجام بدم که به جای اون عدد بره و از توی جدول نام شهر رو پیدا کنه و نامش رو نشون بده.
این موردی که فرمودید با جوین حل میشه.