سلام
چطوری میتونم مثل ویندوز xp پلیر wmp به تولبارز اضافه کنم؟
طوری که وقتی که اجرا میشه اون پایین نشون نده بره پیش اون آیکون کوچولو هاااااااا
Printable View
سلام
چطوری میتونم مثل ویندوز xp پلیر wmp به تولبارز اضافه کنم؟
طوری که وقتی که اجرا میشه اون پایین نشون نده بره پیش اون آیکون کوچولو هاااااااا
طبق روش پایین برین :20:
مرحله اول
ابتدافایل فشرده پایین به اسم WMPband_File دانلود کنید از حالت فشرده خارجش کنید این فایل که از حالت فشرده دربیارین شامل دو تا فایل میشه طبق شکل پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد منوی run اجرا کنید داخلش این دستور پایین ازروش کپی بگیرین بعدشم با موس paste اینتر کنید
کد:%ProgramFiles%\Windows Media Player
درکادری که طبق شکل پایین باز میشه یکی از اون دو تا فایلی که در قسمت اول دانلود کردین بسته به سیستم عامل خودتون که 32 یا که 64 بیتی باشه رو داخل همین پوشه پایین paste کنید فایلی به اسم wmpband.dll که باید داخل همین پوشه paste شود
مرحله دوم
منوی run اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید
کد:services.msc
اینتر کنید درکادری که باز میشه طبق شکل پایین گزینه
کد:Windows Media Player Network Sharing Service
پیدا کنید روی این گزینه طبق شکل کلیک راست گزینه Stop انتخاب کنید بعد این پنچره رو Minimize کنید
مرحله سوم
منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی این گزینه کلیک راست گزینه مورد نظر در شکل اجرا کنید
درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس از روش کپی داخل همون پنجره با موس paste اینتر کنید طبق شکل پایین یک پیغامی بعد مشاهده میکنید که باید اکی کنید
کد:regsvr32 “%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpband.dll”
بعد همون پنجره ای که گفتم Minimize کنید از نوع اجراش کنید اوم سرویسی که به اسم
کد:Windows Media Player Network Sharing Service
Stop کرده بودین اینسری روی همون گزینه کلیک راست گزینه Start انتخاب کنید بعدشم پنجره رو کلا ببندین
مرحله چهارم
برنامه Windows Media Player اجرا کنید بعد این برنامه رو Minimize کنید بعد پایین Taskbar کلیک راست طبق شکل عمل کنید منظورم شماره های 10 با 11
بعدشم کار به اتمام میرسد.