-
مشاوره در مورد مادربرد
سلام من مادربرد کامپیوترم ga-945g-s3 هست . ram 1 ddr2 و گرافیکم هم 512 متوسط هست . cpu هم intel celeron 3.06. می خواستم بدونم که این سیستم رو میشه ارتقا داد یا نه ، که نخواد مادربردش رو عوض کنم . منظورم اینه که بتونم بازی های جدید رو روش بازی کنم . اگه امکانش هست راهنماییم کنید باتشکر
-
سیستم شما سوکت 775 هست که قدیمی و کاملا از رده خارج هست و تو بازار پیدا نمیشه.
برای ارتقا CPU و رم باید دنبال دست دوم بگردین وگرنه باید به فکر ارتقای ( تعویض ) کل سیستم باشین.
-
اگه دست دوم پیداکنم میشه بازی های جدید رو بازی کنم مثل call 8 یا ...
-
بله ولی باید کارت گرافیکتون رو هم عوض کنین. اگر بتونین گرافیک رو هم یه دست دوم مدل بالاتر پیدا کنین تا حدودی تو اجرای بازیها مشکل نخواهید داشت.
-
می ترسم ارزش ریسک نداشته باشه برم خرجش کنم آخر هم نشه بازیهای امسال رو روش بازی کنم .
حالا این قطعات خوبن که بگیرم ؟
ram 4 ddr2
cpu dual core 3 ghz
vcard geforce ddr3
اگه کمه راهنمایی کنید اگه هم خوب فقط گرافیک رو نمی دونم چی باشه
-
همونطور که خودتون هم گفتید ، این کار کاره اساسی نیست یعنی شما دارین حداقل سیستم مورد نیاز برای بازیهای روز رو جمع میکنین و شاید تا 1-2 سال بیشتر انتظارات شما رو جواب نده.
پیشنهاد میکنم اگر براتون امکان داره الان یا هر موقعی که تونستین بودجه برای خرید سیستم بروز رو تهیه کنین ، اون موقع برای ارتقا اقدام کنین.
در مورد گرافیک هم نمیتونم پیشنهادی بدم ، چون باید برید بگردین و ببینین چی گیرتون میاد.
-
ممنون از کمکتون دوست عزیز .
مشکل من اینه که الا دیگه نمیشه یه سیستم جدید بگیرم چون هم قیمتها بالاست هم من توانایی مالی چندانی ندارم .
باز هم تشکر