با سلام
می خوام بدونم این دو رم Ddr وddr2چه تفاوتهایی(غیر از اسلت) با هم دارند (حتی المقدور کامل)و منظور از کلمه Dual در مورد رم ها چیست
اگر هم تایپیکی قبلا در این زمینه هست آدرس بدهید ممنون می شوم چون من چیزی یافت نکردم
یا حق
Printable View
با سلام
می خوام بدونم این دو رم Ddr وddr2چه تفاوتهایی(غیر از اسلت) با هم دارند (حتی المقدور کامل)و منظور از کلمه Dual در مورد رم ها چیست
اگر هم تایپیکی قبلا در این زمینه هست آدرس بدهید ممنون می شوم چون من چیزی یافت نکردم
یا حق
عزيزم يادم نيست كه تاپيكي باشه ولي فكر كنم گفتيم ولي باز مي گم و ساده ببين ddr قديمي تره بنابر اين امكاناتش و سرعتش كمتره حالا بيشتر : دي دي آر از پردازنده هاي TPOS استفاده مي كنه كه قديمي تر و امكان بروز رساني را نداره و پايه هاش دو طرف آي سي هستند ولي در دي دي آر 2 ها يك نوع پردازنده ي ديگه هم استفاده ميشه به نام FBGA كه پايه هاش زيرشه و گرون تر هست .
2- دي دي آر حد اكثر سرعتش كه ميشده با اون پردازنده استفاده كنند با باس 400 مگاهرتز هست ولي دي دي آر 2 تا 1066 كه كرسير البته اضافش كرد ...
3- يكي ديگر از تفاوت ها حجمشون هست كه بوسيله ي اولي نميشه پس بايد از پردازنده هاي دومي استفاده كنند دي دي آر 2 ميشه . كه تا 2گيگ و ... داره .
حالا بحث دوال چنل و سينگل چنل : ساده ترين تعريف ميشه :
در single channel حد اكثر انتقال اطلاعات برابر 3200 مگابايت هست ولي در دوال چنل تا 10800 مگابايت هم هست...
شايد يكم گم گفتم ... عذر مي خوام...
قربانت شهريار
DDR2 فرکانس های بالاتری نسبت به DDR داره (DDR حداکثر 400 اما DDR2 الان فرکانس 1066MHz هم اومده)
اما تایمینگ های DDR پایین تر از DDR2 هست و همین باعث میشه تا رم های DDR کارآیی خوبی داشته باشند... و از رم های DDR2-533 و حتی 667 هم بهتر عمل کنند.(تستهای AM2 نشان داد)
اگر در مادربردهایی که Dual channel رو پشتیبانی می کنند دو تارم عین هم با تایمینگ ها و فرکانس های برابر در اسلات های همرنگ قرار بدید . رم ها در حالت Dual channel کار خواهند کرد.
و پهنای باند اطلاعات برای رم اسما دو برابر میشه
DDR2 فرکانس های بالاتری نسبت به DDR داره (DDR حداکثر 400 اما DDR2 الان فرکانس 1066MHz هم اومده)
اما تایمینگ های DDR پایین تر از DDR2 هست و همین باعث میشه تا رم های DDR کارآیی خوبی داشته باشند... و از رم های DDR2-533 و حتی 667 هم بهتر عمل کنند.(تستهای AM2 نشان داد)
اگر در مادربردهایی که Dual channel رو پشتیبانی می کنند دو تارم عین هم با تایمینگ ها و فرکانس های برابر در اسلات های همرنگ قرار بدید . رم ها در حالت Dual channel کار خواهند کرد.
و پهنای باند اطلاعات برای رم اسما دو برابر میشه
ddr 2 : ولتاژ پایینتر - توان مصرفی و حرارتی کمتر - اندازه کوچکتر - پهنای باند اسمی بیشتر و ...
ولی همونطور که اشاره شد تایمینگهای بالایی دارند
با تشکر
با توجه به تایمینگ کمتر Ddr برای یک کابر معمولی که می خواد سی پی یو 2.8 Lga جمع کنه کدوم رم کارایی بهتر داره.
یا حق
خواهش مي كنم... ولي چرا شما مي خوايند 2.8 ال جي اي بردارين ... مي خوايند بردارين يا دارين ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ba_maram
اگه مي خوايند بردارين كه اين سي پي يو خيلي اشتباه خريدنش ...
براي يه كاربر معمولي دي دي آر 2 براي هر دوشون خوبه .... چه اينتل چه اي ام دي كه نيازي فعلا به اين براي اي ام دي نيست...
قربانت شهريار ;)
دوست عزیز من عین همین تاپیک رو تو Pt هم ديدم
با توجه به بودجه چرا خرید 2.8سلرون ال جی ای اشتباه است؟
پیشنهاد شما چیست؟چه چیز جایگزین کنم؟
ممنون اگر پاسخ دهید و راهنمایی کنید.
یا حق
عزیز من چیزی که رو سری Amd مشخص میشه به دلیل قرار گرفتن کنترل کننده رم در خود پردازندست نه کارایی Ddr هانقل قول:
تستهای Am2 نشان داد
برای کار کردن Dualباید دو رم باشد؟
یعنی دو تا 256 روی Dualمیشه یک گیگ؟
یا حق