-
ماندن غذا درگلو
سلام به همگی!متاسفانه من حدود یه سالی میشه که یه مشکل دارم اونم اینه که هرغذایی که میخورم مقداری از اون ته حلقم میمونه بدون اینکه اذیت کنه البته همون جامیمونه،سفید میشه،بوی بد میگیره.همیشه هم احساس میکنم یه چیزی تو گلوم هست.صبح که ازخواب پا
میشم یه کمی بالا تر میان واگه یه کم آب ساده قرقره کنم میاد بیرون.پیش دکترحلق وگوش وبینی هم رفتیم ولی فقط یه سرم آب نمک برا قرقره داد!وگفت حتما خوب مسواک نمیزنی!:44:شاید بهتر باشه بدونین من مشکل لوزه سوم نداشتم وندارم.تا حلا به همچین چیزی برخورد کرده بودین؟فکر میکنین این مشکل واقعا برا چی پیش اومده؟راه حلی که منو برای همیشه از شر این مشکل راحت کنه به ذهنتون میرسه؟:41:
لطفا هرچی که میدونین بگین.:41:
-
آخ گفتی
منم همین مشکلا دارم دهنمم طعم بدی میگیره برا همین یه سره باید اوربیت بجوم
ولی برای من به این راحتیا خارج نمیشه و باید خیلی تلاش کنم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
این مشکل مثل یه علف هرز میمونه.باید از ریشه نابودش کرد. جویدن اوربیت مثل اینه که فقط برگاشو بکنی.حالا نمیدونم کسی میدونه که ریشه این مشکل کجاست یانه.
-
دوست عزیز اون چیزی که ته حلق میمونه، سفید میشه و بوی بد می گیره
به سنگ لوزه معروفه ....دلیلشم وجود حفره های زیاد تو لوزه هست که باعث می شه مواد غذایی داخلش گیر کنه و باعث بوی بد دهن میشه
و ربطی هم به بد مسواک زدن نداره
به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
داروی این مشکل قرص مترونیدازول هست که برای از بین بردن باکتری های بی هوازیه
2-3 روز که این قرص رو بخورید خیلی سریع سنگهای لوزه از حلق پاک می شه
طریقه ی مصرفش اینه که 2 ماه قرص رو باید بخوری - بعد 2 ماه نخوری- در صورت برگشت مشکل باید به همین نحو مصرف دارو رو ادامه بدی.
و ماده ی غذایی که باعث تشدید این مشکل میشه شکر هست...حالا به هر صورتی شکلات- شیرینی و...
-
البته خوردن خود سر این دارو به صلاح نیست.حتما به یه متخصص مراجعه کنید چون ریسک بیماری آشالازي هم ممکنه وجود داشته باشه