-
کهیر زدن بدن
سلام
من دیروز صبح از خواب که بیدار شدم در ناحیه لگن دچار التهاب پوستی شده و به شدت خارش داشت
همچنین توی ناحیه های پلهوها و زانوها این التهاب دیده میشد
بعد از اینکه به دکتر(عمومی) مراجعه کردم گفت به یه چیزی حساسیت داری و خلاصه یه آمپول نوشت (نمیدونم چی بود،زدم و اون روز تا آخره شب خوب بودم تا وقتی که میخواستم بخوابم بازوهام شروع به کهیر زدن کرده بود همچنین در نواحی ارنج و ساعد) و یه بسته قرض هیدروکسی زین و یه پماد ضد خارش
ولی الان روزه سومه و من همچنان کهیر میزنم
احتیاج هست بازم به دکتر متخصص مراجعه کنم یا خیر؟
-
سلام دوست عزیز
اگر سابقه کهیر زدن داری یا اگر کهیری که زدی تا حداکثر 1 هفته تا 10 روز خوب نشد بهتره که به متخصص مراجعه کنی.
بهتره مصرف این مواد غذایی آجيل، موز، توت فرنگي، پياز، گوجه فرنگي، بادمجان، تخم مرغ، مركبات، شير، ماهي، پنير، ادويه، مواد رنگي (نوشابه ژله آدامس بستني)، غذاهاي حاوي مواد محافظ (كنسرو، سوسيس و كالباس، مربا، ترشي، مايونز) رو قطع یا حداقل محدود کنی.
و چیزهایی که طبع سرد دارن رو مصرف کنی انواع عرقیجات سنتی - ماست و خیار خیلی موثره- خاک شیر هم خیلی خوبه.
-
سردیجات بخورید ، روزی سه لیوان شیر ، خاک شیر و غذای سوپ جو ، جو گرمی رو از بدن بیرون می بره.
از عطاری پودر سدر تهییه کنید.
با ماست مخلوط کنید به اندازه ای که بتونید روی تمام بدنتون بمالید حتی سرتون هرجایی که میخاره و کهیر زده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بزارین روی بدنتون بمونه.
این کار رو سه تا چها روز پشت هم انجام بدین تا خوب خوب شین.
خنك كردن پوست معمولا باعث تخفيف و گرما باعث بدتر شدن خارش ميشود از گرماي زياد و حمام داغ پرهيز شود.