-
دررفتگي شانه
با عرض سلام و ارادت
من در فوتبال دچار در رفتگي شانه شدم بعد از درمان توسط پزشك متخصص، يكماه دستم بايد بانداژ باشه حالا فقط دو چيز خيلي نگرانم كرده كه اميدوارم با راهنمايي شما برطرف بشه:
1- اقدامات لازم جهت جلوگيري از دررفتگي مجدد (كه متاسفانه خيلي شايعه است و خيلي از از اطرافيانم به من هشدار مي دهند) و من از كي ميتونم فوتبال (بصورت آماتور) بازي كنم.
2-به اندازه كف دست در قسمت پايين شانه و قسمت بيروني بازو، دستم بيحس شده است آيا اين بي حسي به مرور زمان خوب خواهد شد ؟
-
سلام دوست عزیز
1- مهمترین عاملی که باعث جلوگیری از دررفتگی مجدد شانه می شه استراحت دادن کافی به دست بعد از اسیب دیدنه
که معمولا اگر این میزان کمتر از 3 هفته باشه احتمال دررفتگیه مجدد وجود داره.
بعد از استراحت ،کار کردن با یه فیزیوتراپیست ماهر و با تجربه با توجه به ورزشکار بودن شما.
و در نهایت بعد از همه ی مراحل بالا باید دامنه ی حرکتی مفصل شانه را افزایش بدید خیلی آهسته و با حرکات سبک (در غیر این صورت دچار شانه منجمد می شی)
بعد از مدتی که احساس کردی دیگه با دستت می تونی راحت حرکات رو انجام بدی...
باید شروع کنی به تقویت عضلات شانه و اسکاپولا(استخوان کتف) که در جلوگیری از دررفتگی مجدد اهمیت زیادی داره
تقویت عضلات ابتدا بدون وزنه و فقط از طریق منقبض و منبسط کردن ماهیچه ها شروع می شه
از دمبل سبک یعنی نیم کیلو شروع می کنی و به تدریج افزایش می دی.
هر چی عضلات قوی تر بشه احتمال دررفتگی کمتر می شه.
2-دلیل بی حسی احتمالا به خاطر بی حرکت بودن دسته.
زمانی که من آسیب دیدگی تاندون شانه رو داشتم تقریبا 5 ماه طول کشید تا تاندون به طور کامل ترمیم بشه و دوباره بتونم ورزش کنم
برای برگشت به زمین زیاد عجله نکن هر چقدر هم که درمان طول بکشه در عوض می دونی با بدن سالم می تونی به ورزش برگردی.
-
ranna عزيز از راهنمايي تون سپاسگزارم خيالم راحت شد