-
مشکل در پارتیشن بندی
سلام دوستان
من ویندوزم ۸ هست !مشکلی که دارم اینه که یه کاری کردم مثل چی توش موندم :دی اونم اینه که چند تا درایو پارتیشن بندی کردم که تو عکس زیر می بینید ..... ضمنا بگم که الان من توی my computeram سه تا درایو دارم (d-c-e)
حالا چی کار کنم e ها بشن یه درایو و d ها بشن یه درایو دیگه (منظورم اینه حجمای درایوا به هم مخلوط شه)؟؟؟؟
سوال دومم اینه که من d رو ساختم تا بتونم باهاش ویندوز ۷ رو نصب کنم ! که وقتی می خوام نصب کنم روی فقط درایو c ام گزینه next میاد واسه ادامه ی پروسه ی اینستال !یعنی موندم حاج و واج که چی کار کنمااا
ممنون میشم سریع کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
دوست عزیز من خیلی متوجه مشکلتون نشدم ، یه عکس بهتر بزار و یه کم بیشتر توضیح بده
-
راستش من زیاد از پارتیشن سر در نمیوردم خواستم از یه درایوم یه فضای خالی رو بردارم و یه درایو دیگه درست کنم
تو همین پروسه و حال و حوای ساختن درایو شدم که الان توی شکل جدید زیر مشاهده می کنی
همونطور که میبینی الان ۳ تا پارتیشن بندی واسه درایو e هست . (یعنی من زدم داغونش کردم اولش یه c بود و یه E)
من الان درخواستم اینه که کمکم کنید تا توی disk part , یه درایو c باشه + یه درایو E !
متشکر
-
-
اینم عکسی از disk part ویندوز من
متاسفانه سرعت نتا اینقد داغونه منتظر آپلودش بودم
خدمت شما رفیق
-
اگه نمیتونی که یه پارتیشن بندی جدید از هاردت کنی و به اطلاعاتت نیاز داری پیشنهاد من نرم افزار EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition
هم راحت و هم قدرتمند هستش و میتونی از لینک زیر دانلود کنی
-
مرسی
با این برنامه میشه اون کاریو که می خوام رو کنم ؟؟؟
ضمنا من چطوری می تونم در کنار ویندوز ۸ , ۷ رو نصب کنم ؟
-
با این برنامه هر کاری به فکرتون میرسه میتونید با هاردتون بکنید واقعا عالیه و بعدش
شما اول باید ویندوز 7 و بعدش ویندوز 8 رو نصب کنید ، همیشه هر وقت خواستید دو تا
ویندوز داشته باشید اول ورژن قدیمی تر و بعدش ورزن جدیدتر رو نصب کنید
ضمنا یه برنامه دیگه هم هستش که بسیار عالیه و میشه گفت یه خرده از این قوی تره
اما همین هم کارتون رو به راحتی راه میندازه
اون یکی هم اینه Acronis Disk Director Advanced
-
ممنون همین رو دانلود دارم می کنم واقعا سئاسگذارم
ضمنا من از ویندوز 7 به ویندوز 8 هم قبلا امتحان کردم و دقیقا اونجا که توی نصب ویندوز باید محل (درایو) ویندوز رو انتخاب و next شه ,گزینه ی next روی درایو c که واسه ویندوز هست فعال میشه و برای سایر درایوه next نمیاد !
باید چی کار کنم ؟؟؟
خیلی ذهنمو مشغول کرده چون حتما 2 تا ویندوز می خوام کنار هم داشته باشم
-
بعد از نصب برنامه برای درایوهات اسم انتخاب کن تا در موقع نصب ویندوز دچار مشکل نشی
بعدش ببین که درایو C چه نوعی هستش ، طبق شکل زیر باید primary باشه و اگه نبود روی
درایو راست کلیک کن و اونو تغییر بده و بعدش سیستم رو ریست کن و بعدش ویندوز 7 رو نصب کن
و بعد بازم از طریق بوت برو برا نصب ویندوز 8 ، اگه از محیط ویندوز بری برا نصب ویندوز 7 به 8 آپگرید
میشه امیدوارم مشکلتون حل بشه و اگه بازم کاری بود در حد توان در خدمت هستم