درخواست راهنمایی جهت خرید لبتاپ حداکثر تا 1500000
سلام عزیزان... امیدوارم حالتون خوب باشه... حقیقتا من تصمیم به خرید ۱ فقره لبتاپ گرفتم یا همون یا اولترابوک...قید لبتاپ های هیبری رو هم زدم چون بودجم نمی رسه
عزیزان من یه دیوایس خیلی قوی نمی خوام... حتی قوی هم نه... چون کار سنگین باهاش نمی کنم و عمده ی فعالیتم وب گردی هست ... واسه گیم هم نمی خوام چون کنسول کارم رو انجام میده... راستی رشتم هم مهندسی صنایع - غذایی هستش که فکر نمی کنم به نرم افزاری نیاز پیدا کنم که سخت افزار بالایی رو بخواد...
ولی حداقل می خوام که یه فیلم یا موزیک ویدیوی Full HD رو با بیت ریت بالا واسم بدون هیچ لگی پخش کنه ... حداقل نه...یعنی حداکثر انتظارم اینه...
و اینکه برند خاصی هم مورد نظرم نیست...فقط از hp خوشم نمیاد...دلیلشم نمی دونم:-)
بیشتر واسم شیک بودن لبتاپ مهم هست و نازکی... مثلا من مدل acer v3 رو خیلی خوشم اومد از ظاهرش... تو همون مایه ها می پسندم...
عزیزان میزان بود جه من هم بین یک میلیون و سیصد هزار تومن تا یک میلیون و پانصد ... حالا صد تومن هم بالا پایین اشکالی نداره...
حقیقتا من اطلاعات زیادی راجع به مدلهای موجود ندارم و فقط چنتا مدل رو رهگذری تو بعضی مغازه ها دیدم...
اصلا با این بودجه میشه اولترابوکهایی با چیپست Ivy خرید؟
ممنون میشم کمکم کنید... و در آخر بگم که اصلا وقت خوبی واسه خرید لبتاپ هست یا نه؟
بازم ممنون...
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2