صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>
با سلام خدمت کاربران عزیز
این تاپیک به نشانه ی اعلام "آغـــاز سری جدیـد تاپیـک صندلی داغ انجـمـن های P30world" است.
✔ تاپیک به صورت قفل نشده (بـاز) به فعالیت خود ادامه خواهد داد و دوستان محترم میتوانند خودشان مستقیما سوالات مورد نظرشان را از مهمانان صندلی داغ بپرسند.
✔ هر کاربر مجاز به پرسیدن سوالات نوشتاری با تعدادی معقول از هر یک از میهمانان صندلی داغ می باشد.
✔ مدت زمان حضور میهمانان در تاپیک ( یا مدت صندلی نشینی میهمانان ) متغیر می باشد و روزهای شنبه آغاز فعالیت صندلی داغ برای هر مهمان است.
انتظار میرود کاربران در هنگام مشارکت در این تاپیک، قوانین کلی انجمن را رعایت کرده در غیر این صورت مدیران محقند که برای کنترل نظم تاپیک اقدام نمایند.
موفق باشید.
معارفه - اولین میهمان صندلی داغ 91
آآآآآآآآآآی ملت ؛ هنوز هم در صحنه هستین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه یه مهمون خیلی ویژه داریم که مطمئنم اسمشو بگیم فکر میکنید داریم باهاتون شوخی میکنیم ، به همین دلیل اول یه سری مقدمه چینی میکنیم تا ییهو ! سورپرایز نشین ؛ میدونیم قلب شماها هم مثل خودمون با باطری کار میکنه
اولین و آخرین ! صندلی نشینی ایشون در سال 2007 اتفاق افتاده ؛ یعنی زمان اوج متفرقه ی قدیم و صندلی داغ قدیم ... . و جالب اینکه از اون زمان تا الان هیچکس خاطرش نیست ایشون دو روز پشت سر هم آنلاین شده باشه در انجمن
به همین خاطر خالی از لطف ندیدیم پاره ای از نوشته های ایشون در صندلی نشینی سه روزه ی ایشون ! در سال 2007 رو به سمع !!! و نظرتون برسونیم :
نقل قول:
قبل از اینکه به سوالات پاسخ بدم نکته ای رو بنویسم
سعی میکنم صادقانه به سوالات جواب بدم بخاطر همین موضوع 1- به سوالات دینی و سیاسی جواب نمیدم 2- به بعضی از سوالات اگه نخوام جواب بدم مینویسم ج.ن
نقل قول:
هنر پيشه مورد علاقت كيه؟
ایرانی : پرویز پرستویی ، رضا کیانیان ، خسرو شکیبایی
خارجی : Dustin Hoffman ، Gregory Peck ، Nicolas Cage و البته Al Pacino
نقل قول:
جای بسی تعجب داره X رو صندلی نشسته ... حالا جوابم می ده واقعا من هنوز تو هنگم ...
کجاش باعث تعجب هست؟
نقل قول:
آيا الان بلاگ مخفی و شخصی داری ؟
نه ، خیلی دوست داشتم بلاگ شخصی داشته باشم ولی اصلا فرصت نشد
نقل قول:
این مسائل پشت پرده چیه کاربران بن شده ازش حرف می زنن !؟
نمیدونم والا ، منم خیلی دوست دارم بشنوم
هر کی هم تاپیک میزنه و میخواد شلوغ کنه فقط میگه "من از پشت پرده خبر دارم ، شما نداری و ..." ولی نمیگه اون پشت پرده چیه؟
نقل قول:
2- P30World رو چقدر دوست داري ؟
اندازه ی زندگیم
نقل قول:
4_تیم فوتبال مورد علاقت چیه؟
بایرن مونیخ
اما بعد از این تجدید خاطره ؛ دوستان این شما و این =>
=>
.
.
.
.
.
.
فقط با توجه به اینکه در روزهای پایانی هفته ترافیک بیشتر میشه ؛ لطفا سوالها ی خودتون رو به انتهای هفته موکول نکنید !
تاپیک طبق قرار قبلی از روز شنبه باز میشه ( دقیقا ساعت 12 بامداد جمعه :دی ) ؛ ببینیم چقدر میشه در این روزهای سرد حرارت ایجاد کرد در صندلی داغ !
مهم : با توجه به اینکه مصاحبه ی صوتی انجام میگیره ، دوستانی که تمایل دارن میتونن سوالایی که دوست دارن در مصاحبه ی صوتی از میهمان عزیزمون پرسیده بشه رو نهایتا تا روز دوشنبه از طریق پیام خصوصی برای من ارسال کنند .