سلام دوستان
من یه عکس اینجا ضمیمه میکنم ببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه راهکار سریعی سراغ دارید برای اینکه این گوشههایی که برش خورده گرد بشه و به عبارتی روند بشه
Printable View
سلام دوستان
من یه عکس اینجا ضمیمه میکنم ببنید
چه راهکار سریعی سراغ دارید برای اینکه این گوشههایی که برش خورده گرد بشه و به عبارتی روند بشه
من نمخوام از دایره برای اون برشها استفاده کنم ، گذاشتن دایره از طریق اضافه کردن به وکتور خیلی اذیت میکنه
میخوام بدونم ابزاری واسه اینکار وجود داره یا نه؟
تا حال ابزاری برای این کار ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو کرل اینکارو بخوای انجام بدی به راحتیه.
شما دایره رو ترسیم میکنید و بعد اون قسمتی که میخواید نباشه کسر کنید با هر روشی که راحتین.
راحترین روش ابزار shape tool هست که باهاش یه نود رو بکشید تا اون قسمتی که نمیخوایید حذف بشه.
حالا دایره رو انتخاب کنید F9 رو بزنید و گزینه این که مشخص کردم رو تیک بزنید.
برای نرم افزارهای وکتوری خیلی سادس ایجادش ولی فتوشاپ برای این کارا ضد حاله:sq_4:
مرسی ، این اون چیزیه که من میخوام ، باید برای کارهای بعدی تستش کنمنقل قول:
ممنون
این واسه گرد کردن گوشههای تیز خوب جواب میده ولی واسه کاری که من میخوام نه ، کل لبهها رو بهم میریزه ، یعنی فقط اون قسمت رو که میخوام گرد کنه رو گرد نمیکنه و المان رو کلی در نظر میگیرهنقل قول:
ممنون ازت
یحیی حالا که بحث پیش اومده یه چیزی رو همینجا بزار بپرسم به عنوان یه فتوشاپ کار که من حرفه ای میدونمش قبول داری توی ترسیمات کرل حرف اول و میزنه نه فتوشاپ حتی ایلستریتور که خیلی ها الان
از جمله خودم بلدم ولی بازم کرل و میپرستیم.
الان گرد کردن یه لبه خط چقدر توی کرل آسون بود :دی اما فتوشاپ هنوز تو این جور مسائل جا مونده.چرا مبحث کرل رو گسترش نمیدیم توی انجمن و یه تاپیک خاص براش راه نمیندازی؟
من تو فتوشاپ از این روش استفاده میکنم .
ســــلام روشتون خیلی عالی بود.من که جا خوردم چقدر جالب فکرمیکردم اصلا نشه همچین کاری رو کرد.
+
فقط یه سوال اونجا که براش رو استفاده میکنید حرکتشو نفهمیدم روی دایره کلیک میکنید؟
روش بهینه و خوبیه ، ممنوننقل قول:
روی یکی از براشهای دایره کلیک میشه و اسکیل رو 1٪ قرار داده میشه و بعد روی path این تکرار دایرهها بدون فاصله ایجاد میشهنقل قول: