با سلام
میشه 100 گیگ از درایور c رو به درایو m بدم و بشه 200 گیگ
سیستم لب تاب هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام
میشه 100 گیگ از درایور c رو به درایو m بدم و بشه 200 گیگ
سیستم لب تاب هست
طبق مراحل پایین برین:20:
مرحله اول
برنامه minitool ازپایین دانلود کنید بعدشم داخل ویندوز نصبش کنید
مرحله دوم
بعد طبق شکل روی درایو c خودتون کلیک کنید طبق شماره 2 گزینه مورد نظرانتخاب کنید طبق شماره 3 هم اون مقدارحجمی که میخواین از درایو c کم کنید به وسیله اون زبانه که با نگه داشتن موس روش به نمایش درمیاد کم کنید
مرحله سوم
طبق شماره 6 روی درایو جدید کلیک راست گزینه مورد نظر انتخاب کنیدکادری که باز میشه روی گزینه ok کافیه کلیک کنید
مرحله چهارم
بعدش روی همون درایو جدید که ساخته شد کلیک کنید طبق شماره 8 گزینه مورد نظر انتخاب کنیدطبق شماره 9 همون درایو انتخاب کنید که ساختین داخل کادری که باز میشه طبق شماره 10 گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدش این درایو به درایو d وصل میشه بعد باز طبق همین 3 تا مرحله باید عمل کنید روی همین درایو که با d ادغام میشه کلیک راست طبق مرحله اول عمل کنید تا این درایو از اخر بتونید به درایو m برسونید با اون درایو ادغام کنیداگر حین کارم اشتباه کردین از کلید undo که اون بالا قرارداره استفاده کنیدازآخرم روی گزینه apply کلیک کنیدبرای اعمال تغییرات.
خیلی ممنون ولی تو مرحله 5 که کیلیک میکنم این پیام رو میده و crate خاکستری میشه
از خود ویندوز هم ننمیتونم پارتیشن بندی کنم
شما اون Resize رو که برا درایو C انجام دادین هنوز اعمال نشدهنقل قول:
کلید Apply بالا سمت راست رو بزنید
ممنوننقل قول:
نقل قول:
شما اون Resize رو که برا درایو C انجام دادین هنوز اعمال نشده
کلید Apply بالا سمت راست رو بزنید
من این کار رو کردم حدود 200 گیگ از درایور c رو برداشتم بعدش با 100 گیگش یک درایو جدید ساختم درایو p الان 90 گیگ اضافه آوردم میخوام باز به درایو c بدم ولی merg خاکستری هست هر کاری که که میکنم
عجب کاری کردم کاش همون اول 100 گیگ برمیداشتم :دی
حالا چیکار کنم درایو c خیلی حجمش کم شده حدو 64 گیگ فیری داره
نقل قول:
سلام
شما درایو P رو ریسایز کنید و 17 گیگ رو بدید به H اون بشه 100 گیگ و بعد P رو با C مرج کنید
اگه این 17 گیگ براتون مهم نیست P رو با C مرج کنید که 100 گیگ به درایو C اضافه بشه و درایو H براتون بمونه.