جلوگیری از نصب ویندوز 7 بر روی لپ تاپ
با سلام
مشکلی که واسم پیش اومده اینکه، پنج تا درایو روی لپ تاپم داشتم که یکیش primary و بقیه لوجیکال بود، و اومدم با برنامه آکرونیز درایو ویندوز که سون بود رو هم لوجیکال کردم. بعد که لپ تاپ ریست شد و عملیات تموم شد صفح سیاه رنگی بالا اومد و نوشته بود که نمی تونه بوت بشه منم دیدم چاره ای نداره ویندوز قبلی رو فرمت و خواسمت ویندوز 7 رو دوباره نصب کنم ولی مشکل از اینجا پیش اومده که اجازه نمیده و میگه با این حالت که لوجیکاله نمی تونه ویندوز رو نصب کنه .چیکار باید بکنم خواهش می کنم کمکم کنید خیلی فایلای مهمی تو لپ تاپ دارم .
جلوگیری از نصب ویندوز 7 روی لپ تاپ
با سلام
روش اول که گفته بودین رو فقط یه یه فایل با پسوند txt. برخوردم که حجمش یک کیلوبایت بود و فکر نکنم این فایل اصلی بوت بوده باشه، اگه امکانش هست مسیر دقیقشو برام مجددا برام بذارین.
روش دوم رو هم که رفتم و تا مرحله آخر وقتی که active رو زدم این ارور رو داد
virtual disk service error : the specific partition type is not valid for this operation
این رو باید بگم که کل درایو های هارد من تبدیل به logical شده و هیچ درایوی به شکل primary روی هاردم ندارم و روشی که شما گفته بودین و عملیات اکتیو رو انجام دادین به خاطر این بوده که اون پارتیشن که انتخاب کرده بودین primary بوده ولی کل پارتیشن های من logical هستن
خواهش می کنم روشی رو بهم پیشنهاد بدین که چیکار باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه نیاز ضروری به اطلاعات روی هاردم دارم.