سلام دوستان
توی ulead video 9 چطوری میتونیم فارسی بنویسیم؟ یعنی یه فیلمو میخوام میکس کنم میخوام فاسی روش بنویسم...فونتهای فارسی رو به صورت نا مفهوم نشون میده....
Printable View
سلام دوستان
توی ulead video 9 چطوری میتونیم فارسی بنویسیم؟ یعنی یه فیلمو میخوام میکس کنم میخوام فاسی روش بنویسم...فونتهای فارسی رو به صورت نا مفهوم نشون میده....
شما مي تونيد با يه فارسي نويس اين كارو بكني پيشنهاد من IPT5 مي باشد اگه لينك دالنلودشو خاستي به من ايميل بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا لینک بده ماهم download کنیم
تو مي توني با برنامه مريم اين كارو بكني .
به نظر من قويترين برنامه است .
من فارسي ساز مريم دارم اما كلماتش مفهوم نيست
در ضمن يه سوال داشتم ميشه توي چليپا نوشت بعد توي استوديو كپي كرد يا هر برنامه ديگه
من فارسي ساز مريم دارم اما كلماتش مفهوم نيست
وقتی کپی می کنی داخل ویدئو استدیو تمام نوشتت رو های لایت کن (Ctrl+A) سپس یکی از فونت های فارسی ساز مریم رو انتخاب کن که فکر کنم با نام F شروع میشن مثلا F-zar
مشکلت حل میشه
این کارو می تونی انجام بدی فقط چون خروجی عکس چلیپا WMF هستش باید اونو کانورت کنی به چیزی مثل BMP بعد وارد ulead کنی البته نوشته ها همراه پسزمیه سفیدی ظاهر می شوند , دقیقا نمی دونم که ulead می تونه رنگ خاصی رو خذف کنه یا نه ( چون خودم از Adobe Premiere استفاده می کنم ) اگه تونست , رنگ سفیدرو خذف کن فقط نوشته باقی می مونه.نقل قول:
نوشته شده توسط parisa_s204
در ضمن Adobe Premiere این کار هارو به راحتی انجام می ده و در کل حرفه ای تر هستش.
در Ulead Video studio نمیشه چنین کاری انجام دادنقل قول:
نوشته شده توسط sinasignal
این برنامه برای کاربرهای خانگی طراحی شده و خیلی برنامه مبتدی و راحتی و به راحتی میتونید فایل هایی رو که با دوربین فیلم برداری دستی گرفتید رو بر روی کامپیوتر بریزید و یه ویرایش خیلی ساده در حد اضافه کردن چند تا افکت انجام بدید .
ولی اگر می خواهید به قول معروف کار های حرفه ای انجام بدید بهتره که از Ulead Media Studio استفاده کنید که به قول دوستمون Blue Scren هم داره :happy: