سلام خسته نباشید
موقعی که ویندوز بالا میاد این پیغام میاد یعنی چی؟ چه جوری میتونم برطرفش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ضمنا وقتی yes میزنم خطا میده و دباگ نمیشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام خسته نباشید
موقعی که ویندوز بالا میاد این پیغام میاد یعنی چی؟ چه جوری میتونم برطرفش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ضمنا وقتی yes میزنم خطا میده و دباگ نمیشه)
روشهای پایین برین برای غیرفعال کردن این ارور که وقتی سیستم بالا میاد نمایش داده نشود:20:
روش اول
برنامه Visual Studio اجرا کنید بعدشم طبق شکل پایین عمل کنید درپنجره سمت راست چکمارک اون 3 گزینه رو بردارین تایید اکی کنید بیاین بیرون
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ بعدشم به مسیرهای پایین برین کی هایی که بصورت سبزمشخص کردم پاک کنید رجیستری رو ببندین یستم ریست کنید
کد:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger
ممنون میخوام بدونم این پیغام چیه ؟یعنی ویندوز مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟
درود.نقل قول:
دوست گرامی و محترم ، حالا فرضا ما حالیمون نبود و این فایل زیپ شده ، داخلش به جای پسوند های کلیپ ها ، فایل exe بود و نفهمیدیم ویروسه !!! دیگه آنتی ویروسمون که حالیشه !!! زد و به سادگی پاکش کرد.
با اجازتون چون این کار زشت رو در تاپیک های مختلف مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... تکرار کردید ، گزارش خلاف زدم واستون و از دوستان هم میخوام این کار رو انجام بدند تا زودتر باهاتون برخورد بشه.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
ویندوز مشکل نداره مشکل مربوط میشه به برنامه Visual Studio همونطورم که اشاره کردم به همون صورت میتونید این 3 تا چکمارک بردارین تو این پیغام حین بالا اومدن سیستم نمایش داده نشود.نقل قول: