-
لپ تاب تا 3200
سلام
یه لپ تاب میخوام بخرم. اگه میشه کمکم کنید. خودم یه کاربر معمولیم. کارای گرافیکی و برنامه نویسی دارم. سال دیگه ام انشالا میخوام برم دانشگاه عمران (یا مکانیک) بخونم. (گفتم که اون رو هم در نظر بگیرید) . گیمرم هستم. منتهی به اون صورت واسم مهم نیست با لپ تاب بازی کنم. سقف بودجه هم 3 تومن. (دیگه 3100 بیشتر نشه). ممنون میشم کمکم کنید.
-
دوست عزیز خریدن لپتاپ بیش از 1 میلیون و 700 یا 800 ضرر هست با همین قیمت 1700 هم میتونی لپتاپای خوبی بخری مثلا لپتاپای ACER خیلی عالی هستن جدیدن زیبا و ظریف میزنه هم کیفیتش عالی و هم اینکه قطعاتش تو ایران اگه خدای نکرده مشکلی بزنه هست سونی هم مارک خوبی هست خیلی مارکای خوب دیگه ای هم هست به نظر من نسبت به کارت هزینه کن
-
یه زمانی acer داشتم. راضی نبودم. از هیچیش. کلا من سقف بودجمو گفتم. نگفتم که حتما همونقدر بشه. فقط یه لپ تاب میخوام عمری. واسه 5 تا 6 سال جواب کارمو بده. (دیگه حالا اقلا 4 سال). واسه رشته دانشگاهمم مناسب باشه.
-
Pro book4540s HP هم در حال حاضر یکی از بهترینهای بازاره . مشخصات قوی داره و برای کاربردی که شما میخوای مناسبه . قیمتش بین 2500 تا 2600 تومنه .
مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
قیمت لپ تاپای زیرو ندارین؟msi cx61 i7msi ge60asus n43sm-bsony vio se27fxhp pavillion dv6-7070se