سوال از دوستانی که آپاچی کار کرده اند
سلام
من توی ویندوز آپاچی راه اندازی کرده ام و با دانش بسیار کم و آزمون و خطا یک کانفیگی رو که میخواستم بهش دست یافتم
الان یک پوشه رو با استفاده از آپاچی میخوام بهش دسترسی بدم و برای این کار هم دوستان میدونند بهترین کار استفاده از htaccess هست و میدونیمم که میشه دسترسی به پوشه رو تعریف کرد که فقط یک یوزر ببینه یا یوزرنیم پسوورد معتبر و از این حرف ها
ولی من میخوام یک کاری کنم سوالی هم که دارم در همین حول و حوش هست که ببینم میشه یا نه
ببینید من میخوام به این پوشه دسترسی های زیادی بدم مثلا 100 نفر برای هر کدومم میخوام یک یوزرنیم پسوورد جداگانه تعریف کنم ولی مشکلی که هست دوست ندارم اگه نفر اول یوزرپسووردش رو داد به کس دیگه اونم دسترسی داشته باشه ! یعنی یک کانکشن به پوشه مورد نظر با یوزر معتبر همین ! حالا میشه براش آی پی تعریف کرد ؟ که اینم فکر نکنم بشه چون توی ایران همه آی پی استاتیک ندارند همون خارجم ندارند ! دوستان راه حلی سراغ دارند یا اصلا عملی هست ؟ یا آپاچی لاگش اینطور عمل میکنه که مثلا نشون بده فلان یوزرنیم یا پسوورد از دو سیستم مختلف مورد استفاده قرار گرفته ؟ چون اگه این هم باشه میتونیم جلوگیری کنیم.
ممنونم از همه