سلام
من یک برنامه میخواستم که بشه باهاش صفحات همه مرورگرها مخصوص فایرفاکس را به صورت pdf سیو کنه
یک برنامه هم میخواستم که بتونه عکسهای ی صفحه اینترنت یا مثلا یکسری عکس که تو ایمیل هستو خودش ذخیره کنه و لازم نباشه تک تک save کنیم
ممنون
Printable View
سلام
من یک برنامه میخواستم که بشه باهاش صفحات همه مرورگرها مخصوص فایرفاکس را به صورت pdf سیو کنه
یک برنامه هم میخواستم که بتونه عکسهای ی صفحه اینترنت یا مثلا یکسری عکس که تو ایمیل هستو خودش ذخیره کنه و لازم نباشه تک تک save کنیم
ممنون
برای مورد اول از برنامه Save Entire Web Site As PDF میتونید استفاده کنید برای مورد دوم اگر مرورگرتون فایرفاکس باشه پلاگین هست که بتونید از صفحه مورد نظر عکس بگیرین اما اینکه بخواین بصورت اتومات ذخیره کنه من برنامه ندیدم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون از معرفی برنامه
ولی لینکی که شما دادی من زدم / ی صفحه اومد که ی برنامه برای usb داره
!!!!!!!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینک تصحیح شده .
ممنون از لطفتنقل قول:
من اینو دانلود کردم / setup توش نبود / اصلا ی جوری بود / چکار باید کرد؟
شما فایل که دانلود کنید طبق همون عکسی که داخل همون تاپیک قراردادم باید باشه همون پنجره باید برای شما بازبشه.نقل قول:
کلا ی فایل زیپ بود / که توش باز دوباره 3 تا فایل زیپ دیگه هست / تو یدونش ی setup داره / باید اونو نصب کرد؟نقل قول:
شما وقتی برنامه رو دانلود کردین 3 تا فایل زیپ اول از حالت فشرده خارج کنید بعدشم روی اون یکی از 3 تا فایل کلیک راست گزینه extract انتخاب کنید بعد فایل ستاپ برنامه درست میشه اگر که کیجن هم داشته باشه اونم بهمراه ستاپ ظاهر میشه.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون / درست شدنقل قول:
ولی زدم ی صفحرو pdf کرد ولی نوشته هاش خیلی بده و حالت دفرمه پیدا کرده / یعنی خیلی از بالا پایین انگار جمع شده / قابل خوندن نیست
اگر که صفحه ای که میخواین شما ذخیره کنید فونتش بصورت فارسی باشه اکثربرنامه ها به همین صورت درمورد صفحات فارسی این دو تا افزونه از فایر فاکس تست کنید.