سلام ،
دوستان عزیز تلویزیون 55 اینچ 3 بعدی LED چی پیشنهاد میدید بین مارک های Sony و Samsung .
تلویزیون هوشمند نباشه که به اینترنت متصل بشه و ... که به درد ما ایرانی ها نمیخوره !
Printable View
سلام ،
دوستان عزیز تلویزیون 55 اینچ 3 بعدی LED چی پیشنهاد میدید بین مارک های Sony و Samsung .
تلویزیون هوشمند نباشه که به اینترنت متصل بشه و ... که به درد ما ایرانی ها نمیخوره !
توی سامسونگ ارزون ترین 55 اینچ ES6950 هست که هم اسمارت هست و هم سه بعدی.
توی مدل های سونی هم فکر کنم همینجوره (EX720). البته شاید EX520 که سه بعدی و اسمارت نیست سایز 55 اینچ هم داشته باشه ولی باید ببینی تو بازار موجود هست یا نه.
مدل ex720 sony یکی از سه بعدیهای خوب سونی هست که نسبت به بقیه تلویزیونهای 3d سونی قیمتش مناسبتره .
کیفیت تصویرش هم خوبه . توی پخش فرمتها از usb ضعیف عمل کرده ولی به نظر من کیفیت تصویرش با سامسونگ قابل مقایسه نیست و بین این مدل و سامسونگ من اینو پیشنهاد میکنم .
اگر مشکل بودجه نداری و قیمت برات مهم نیست یه نگاه به مدل hx925 sony بنداز . کیفیت تصویر دوبعدی و سه بعدیش عالیه . ظاهر این تلویزیون منحصر به فرد و زیباست و اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه .
توصیه اکید دارم 55 اینچ نخرید
فعلا و تا چند سال دیگه که کانال ها اچ دی واقعی بشن که از تلویزیون داخلی نمی تونی بخوبی استفاده کنی چون تو اینچ بالا تصویر بشدت بی کیفیت میشه . حتی 47 اینچش هم کیفیت تصویر افت میکنه چه برسه به 55
من خودم 2 ماه 55 ال جی داشتم فروختمش.
کلا و فعلا 47 بهترین اتخاب و یک انتخاب بینابینیه . مگه اینکه خونتون و حالتون بزرگ باشه.
ولی عجله نکنید فعلا
ال جی و گلدیران هم نخرید کلا تصاویرش افتضاحه ولی رنگ و کنتراستش بد نیست.