سلام لطفا یه برنامه معرفی کنید که بشه باهاش دوتا کلید رو به یک کلید تبدیل کرد
مثلا وقتی دکمه * رو میزنیم عمل SHIFT + F12 انجام بشه
با تشکر فراوان...:40:
Printable View
سلام لطفا یه برنامه معرفی کنید که بشه باهاش دوتا کلید رو به یک کلید تبدیل کرد
مثلا وقتی دکمه * رو میزنیم عمل SHIFT + F12 انجام بشه
با تشکر فراوان...:40:
سلام. با Hot Keyboard Pro 4 میتونید به هر کلید کیبورد(حتی کلیدهای اکسترا و مولتی مدیا و...) عملگر دلخواه حالا ترکیبی یا غیر ترکیبی اختصاص بدید.
ممنون....فقط من هر چی سعی کردم معلوم نیست چیجوری باید باهاش کار کرد.............میتونی بگی چیجوری میشه shift + f12 رو به * قسمت نامبرپد تبدیل کرد؟؟؟نقل قول:
در صفحه اصلی New Macro رو بزنید، سپس گزینه Record/play keystrokes .
Edit recorded sequence رو کلیک کنید، و سپس New event .
در کادر جدید مقدار Key down رو انتخاب و در Key کلید دلخواه (برای شما * Num ) رو انتخاب کنید .
سپس OK و Close و دوباره در صفحه ..Macro properties اینبار در مقابل Hot Key کلید دلخواه (برای شما Shift + F12) بزنید.
و در نهایت به ماکروتون اسمی اختصاص بدید و OK کنید.
ممنون...میگم شما خودت این کارو امتحان کردی؟.....چون من دقیقا چیزایی که گفتی انجام دادم و کامپیوترم ریستارت کردم ولی نه تنها کار نکرد بلکه خود sift + f12 هم کار نمیکنه
بله مدتهاست که از این برنامه استفاده میکنم...حتمن جایی رو اشتباه انجام دادی. به ریستارت هم نیاز نداره، در همون لحظه عملکرد کلید عوض میشه.نقل قول:
دوباره هم با کلید مورد نظر شما امتحان کردم....Shift+F12 الان برای من ستاره میزنه.فقط تنها فرقی که داره یکی یکی میزنه یعنی با نگهداشتنش مسلسل وار نمیزنه.
یک اکسپورت که از اون کلید که نیاز دارید گرفتم و براتون ضمیمه کردم.
از زیپ خارجش کنید و در منوی برنامه ایمپورت رو بزنید و اونو وارد کنید، میبایستی کار کنه: