بالاخره Lenovo Y580 فول اچ دی رو خریدم
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و سوال و جواب رفتم Lenovo Y580 Full HD رو با کانفیگ core i7 با یک ترا بایت هارد و بلوری گرفتم.به پول مالزی 3400 رینگیت شد.(به پول ارز آزاد هر رینگیت 750 تومن میشه2550000 تومن) لپتاپ خوب و خوشگلیه.من با قیافش خیلی حال میکنم همچین مردونست:5:
فقط یه مشکل داره که کمی آزار دهندست.رو خود لپ تاپ Windows 7 Home Premium نصب بود.اومدم ویندوز کرک شده ultimate نصب کردم رو هارد یه فضای 25 گیگ هم برای فایل های لنوو گذاشته بود واسه همین وقتی وبندوز رو نصب کردم حجم گرفته شده بدون نصب برنامه 40 گیگ شد!!!!!!!!
درایور تاچپد هم خیلی افتضاح طراحی شده!!!!!گاهی کرش میکنه و موس میپره!!!!!درایور گرافیک Geforce هم فقط رو سایت لنوو هست.رو سایت خود Nvidia این مدل اصلا درایور نداره!!!!!
ولی سرعت دستگاه عالیه.واقعا خوب ساخته شده.رو بدنه لک دست زود میمونه.هیت سینک مسی خیلی قشنگش کرده.جلوه جالبی به موضوع داده:31:
الان برای امتحان ویندوز 8 روش نصب کردم.سرعت بوتش عالیه. 10 ثانیه!!!!!!!!!!!:18:
ولی چون درایور هاشو برای ویندوز 8 نساختن عملا فعلا کار نمیده و بدرد نمیخوره اما محیط قشنگی داره.هرچند پلتفورمش مثل بقیه ویندوز هاست و تکراریه:9:
الان در شرف نصب لینوکس اوبونتو هستم تا اونم تست کنم.اگه همه جوره جواب بده روش میمونم تا تستش کنم.
از خریدم خیلی خیلی راضیم.فقط امیدوارم درایورهاشو زود آپدیت کنن تا همه جوره کامل شه.هنوز هیچ بازی روش تست نکردم.باید لینک سالم پیدا کنم و دانلود کنم.