گوشي من 6600 است و سرچ ميكند و گوشي هاي ديگر را پيدا ميكند ولي به هيچكدام فايل نميفرستد
در ضمن در دريافت فايل هيچ مشكلي ندارد
Printable View
گوشي من 6600 است و سرچ ميكند و گوشي هاي ديگر را پيدا ميكند ولي به هيچكدام فايل نميفرستد
در ضمن در دريافت فايل هيچ مشكلي ندارد
سلام دوستان :
اتفاقا منم میخواستم یه تاپیک با این موضوع بزنم اما حالا سوالم رو اینجا مطرح میکنم .
من گوشیم 6681 هست و تازه خریدمش اما بلوتوث ام مشکلی مثل این دوستمون داره یعنی در گرفتن فایل مشکل نداره و در پیدا کردن گوشی های دیگه هم مشکل نداره اما وقتی میخوام هر فایلی باهاش بفرستم بعد از Accept کردن طرف مقابل ارور میده : Eror sending file.
لطفا هرچه زودتر کمکم کنید داره اعصابم به هم میریزه .
مرسی
ممكنه بعضي از فرمت هارو نتونه سند كنه مثل sis ... اينا رو نميشه به صورت عادي سند كرد بايد برنامه مخصوصشو بريزي تو گوشيت
فايل هاي sis رو هم ميشه فرستاد فقط بايد ري نيم كني
مثلا" اسم فايلت alaki.sis هست ميكني alaki.si بعد ميتوني بفرستي
بعد تو اون گوشي دوباره ري نيم كني بكني alaki.sis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه متوجه نشدید .
هیچ فایلی رو نمیفرسته عکس و کلیپ و Mp3و ...........
ولی همون فایل ها رو دریافت میکنه .
کمممممممممممممممممممممممم ممممک
فكر كنم مشكل از آي سي باشه
متوجه هستيم
من در جواب دوستمون ايكس بوي گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:ohno: خب پس چرا جواب منو نمیدی ؟
ببخشید فکر کنم مشکل از گوشی طرف مقابلم بوده چون با یه 7610 راحت فایل فرستادم.
حالا یه سوال دیگه : اگه مشکل از گوشی طرف مقابلم بوده علتش چی بوده ؟ چون برای من فایل میفرستاد و من دریافت میکردم ولی اون فایل های منو دریافت نمی کرد در ضمن گوشیش 6270 هست .
من اسمش رو مي گذارم عدم تفاهم. بعضي از گوشي ها با هم تفاهم ندارن ديگه. منم با 6270 براي انگيج نتونستم فايلي بفرستم ولي براي گوشي هاي ديگه به راحتي فايل مي فرستم.