-
یونیتی و خروجی اندروید
سلام
اقا یه ماهو خورده ای (کمتر :27:)میشه دارم رو خروجی اندروید با یونیتی کار میکنم هنوز نتونستم به نتیجه ای برسم!
هر کاری به فکرتون برسه من کردم بازم خطای پلتفرم پیدا نشد میده!! چیکار کنم دیگه حتی خواستم به خاطر این قضیه از Game Maker Studio استفاه کنم برای ساخت بازی واسه اندروید ولی اصلا نه خوشم میاد از گیم میکر نه دلم میاد از این ابزار بچه بازی استفاده کنم.
راستی آخرین ورژن یونیتی و اندروید sdk رو استفاده میکنم.
چی به ذهنتون میرسه؟
Please Help
:11:
-
از همون sdk استفاده کن. خیلی بهتره. :5:
-
من دارم استفاده میکنم خیلیم خوبه ، تاحالا چنتا خروجی هم گرفتم :31:
-
دقیقا بگو یوینتی چه ایروری میده اگه بتونم بهت کمک کنم راستی هنگام گرفتن خروجی آندروید یونتی حتما java.exe تو task magner ببندد.
-
تنها ارورش اینه که مینیموم پلتفرم رو پیدا نکرد!
در حالی که از 2.0.1 تا 4.1 نصب هست پلتفرم.
-
- Hit either "Start > run" or "Win key + R" and type "regedit.exe" and execute it
- UAC (Vista, Seven) may ask for Admin permissions. Grant it.
- Navigate to HKEY_CURRENT_USERSoftwareUnity TechnologiesUnity Editor 3.xAndroidSdkKey
- Double-click on it and enter E:/SDKs/android-sdk-windows (don't choose any of it's subfolders!) or whatever your path to the android sdk is
- The second place is on HKEY_USERSS-1-5-21-3119377287-2067305244-3537782073-1000SoftwareUnity TechnologiesUnity Editor 3.xAndroidSdkRoot. Repeat step 4.
آخرین ورژن رو هم نصب کن بعدش + بستن همون جاوا از تسک
اینم منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
فایده نداشت...
اینجارو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هه کارایی که این پسره کرده کردم. اخرشم نوشت عمل نکرده و ممنون میشم کمک کنید و هیچکی دیگه چیزی ننوشت واسه راه حل.
-
منم همین مشکلو داشتم
ببین برو توی Manager پلتفرم هات و پلتفرم 2.0 و 2.1 رو کلا پاک کن(قبلش یه بک آپ داشته باش) . فکر کنم مشکلت حل شه
-
بازم نشد...
اول 2.1 و 2.0.1 رو کات کردم یه جای دیگه بازم نشد و بعدش کلا همه رو به جز android 14 کا کردم یه جای دیگه بازم عمل نکرد.
-
آندروید چه مگ دانلود می کردی؟