سلام دوستان .من نرم افزار3DAlbumPicture.Pro.Platinum.3.1رودا لود ونصب کردم .کسی هست اموزش کار بااین نرم افزار رو برام بفرسته ممنون میشم ویا اینکه سی دی اموزشی نرم افزار3DAlbumPicture.Pro.Platinum.3.1ازکج میتونم تهیه بکنم لطفا راهنماییم بکنید
Printable View
سلام دوستان .من نرم افزار3DAlbumPicture.Pro.Platinum.3.1رودا لود ونصب کردم .کسی هست اموزش کار بااین نرم افزار رو برام بفرسته ممنون میشم ویا اینکه سی دی اموزشی نرم افزار3DAlbumPicture.Pro.Platinum.3.1ازکج میتونم تهیه بکنم لطفا راهنماییم بکنید
دوست عزیز
نرم افزارهای دنیای سه بعدی هر چه قدر گمنام تر باشند اموزششون هم به مراتب کمتره این نرم افزار نرم افزار چندان معروفی نیست
شما اگه بگین چه استفاده ای از سه بعدی دارین و چه کاری میخواین بکنین من راهنماییتون میکنم
سلام دوست عزیز.ازاینکه قصدداریددرخصوص اموزش نرم افزار3Dalbumpicturکمکم کنیدسپاسگزارم.من قصددارم ازاین برنامه برای ساختن البوم خانوادگی استفاده بکنم ولی هرکاری کردم نشدقبلابرای ساختن این البومهای ازنرم افزاریولیداستفاده میکردم ولی این نرم افزار شباهتی به نرم افزارهای یولید وویدئوادیتورنداردوبیشترمش کل من درذخیره سازی برنامه میباشدیعنی خروجی برنامه بافرمت های مختلف.اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم