سلام بچه ها
من دنبال نرم افزاری میگردم که بشه شبکه و یوزرها رو مانیتور کرد و در صورت لزوم بشه دسکتاپ یوزرها رو حین کار چک کرد .
یه سری نرم افزار دانلود کردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم .
Kerio و ...
لطفا مورد کاربردی سراغ دارید معرفی کنید .
Printable View
سلام بچه ها
من دنبال نرم افزاری میگردم که بشه شبکه و یوزرها رو مانیتور کرد و در صورت لزوم بشه دسکتاپ یوزرها رو حین کار چک کرد .
یه سری نرم افزار دانلود کردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم .
Kerio و ...
لطفا مورد کاربردی سراغ دارید معرفی کنید .
Net Monitor for Employees Pro v4.6.6
این نرم افزار نرم افزار خوبیه هم سرعتش خوبه و هم اینکه شما میتونی دسکتاپ کاربرا را ببینی بدون اینکه متوجه بشن.کارهای دیگه هم انجام میده مثلا گرفتن کنترل دسکتاپ کاربران و نمایش دسکتاپ شما روی سیستم کاربران و .........
یه سرچ تو گوگل بکن میتونی پیداش کنی
در هنگام نصب دو مدل نصب داره یکی برای Console که باید روی سیستمی که میخواد بقیه سیستما را ببینه نصب بشه و یکی Agent که باید روی سیستمای دیگه نصب بشه.
کار کردن باهاش هم نسبتا راحته
ممنون دوستم .نقل قول:
Net Monitor رو دارم . دنبال نرم افزاری هستم که نیازی به Agent نداشته باشه . مثل کریو که فقط Ip Setting داره و باقی امکاناتش از خود نرم افزاره
ببخشید هر نرم افزاری که من میشناسم نسخه Agent هم داره که باید روی سیستمای دیگه نصب بشه.
راستی Kerio مگه فایروال نیست؟(البته فایروالی که قابلیت کنترل روی کاربران و مدیریت شبکه و محدود کردن و کنترل دانلود و ... را داره)
ایشالا دوستان با تجربه راهنمایی کنن.
چه مشکلی با نصب Agent داری؟
دقیقا این قابلیت کنترل و مانیتورینگ و Log داشتن کریو فوق العاده و کاربردیه .نقل قول:
مشکل خاصی که نیست ولی خب فرض کن 50 تا یوزر داری . میخوای برای تک تکشون Agent نصب کنی ؟
شدنیه ولی خب راه حل ساده تری هم باید باشه .
Application خاصی باید باشه فکر میکنم .