-
واریکوسل بیضه سمت راست
با توجه به این که گفته می شه واریکوسل بیشتر در سمت چپ هست و در سمت راست به ندرت هست آیا وجود واریکوسل در سمت راست نشان دهنده ی تومور بیضه یا کلیه هست ؟
چون من امروز توسط پزشک معاینه شدم و ایشون احتمال واریکوسل بیضه سمت راست رو دادن و من با خوندن مطالبی که گفته بود واریکوسل سمت راست نشان دهنده تومور بیضه یا کلیه می تونه باشه خیلی نگران شدم .
-
دوست عزیز تومور بیضه با واریکوسل فرق داره اصلا جای نگرانی نیست در بعضی افراد سمت راست وجود داره اما در بیشتر موارد سمت چپ هستش
با سونوگرافی مشخص میشه که گرید چند هست و نیاز به جراحی هست یا نه
-
ممنون
بله سونوگرافی دادن اما فقط سونوگرافی بیضه آیا نیاز به سونوگرافی از کلیه و شکم هم هست ؟
-
نه نیازی نیست.
با سونوگرافی بیضه همه چیز معلوم میشه
-
ببخشید من چون خیلی نگران شدم می پرسم من دکتر معاینه کرد ازشون پرسیدم ممکنه تومور بیضه و سرطان باشه خندیدن و گفتن نه اصلا به نظر شما ممکنه تشخیص اشتباه باشه ؟
واقعا استرس دارم
-
خیر
واریکوسل دارین
امکان نداره با انجام سونوگرافی، واریکوسل چیز دیگه ای تشخیص داده بشه اشتباهآ
-
من جواب سوتوگرافی بیضه رو هم گرفتم همه ی موارد رو نرمال و طبیعی زده بود حتی واریکوسل هم نبود و پیش پزشک هم نشون دادم که گفتن مشکلی نیست و این درد از بین میره دیگه نیازی به مراجعه و پیگیری بیشتر نیست ؟
-
نه عزيز توي سن بلوغ ممكنه وريدها كمي ورم كنن نگران نباش طبيعيه
-
ممنون فقط یک سوال دیگه ابعاد تقریبی بیضه رو در هر دو مورد حدود 51 زده بود نرمال این سایز ؟ کوچیک نیست ؟
-
عفونت بیضه در سونوگرافی مشخص میشه ؟
یا نیاز به آزمایش ادرار هست ؟