سلام
من جایی هستم که تلفن ندارم و اینترنت رو از خونه بغل با کابل آوردم اینجا:20:.الان هم 3تا کامپیوتر هست که میخوان استفاده کنن یه مودم DLink-2640U دارم که 4 تا LAN داره و Wirless هم داره میشه از طریق این مودم اینترنت رو Share کرد؟
Printable View
سلام
من جایی هستم که تلفن ندارم و اینترنت رو از خونه بغل با کابل آوردم اینجا:20:.الان هم 3تا کامپیوتر هست که میخوان استفاده کنن یه مودم DLink-2640U دارم که 4 تا LAN داره و Wirless هم داره میشه از طریق این مودم اینترنت رو Share کرد؟
بله میشه
البته به نوع مودم، برد وایفای و مسافت مربوط میشه
اینها رو بگو تا دوستان بهتر راهنمایی کنن
ارسال شده از Galaxy Nexus با استفاده از تپاتالک 2
بله میشه شما هم میتونی از 4 تا خروجی که داره با کابل LAN به سیستمات وصل کنی و تنظیمات مودم هم اتوماتیک باشه به صورت حودکار همه سیستمات اینترنت میگیرن.
اگه نمیخوای با کابل اینکارا بکنی برای هر سیستم یک کارت شبکه وایرلس بگیر و اونا را به مودم وصل کن.برای افزایش مسافت هم میتونی آنتن مودما عوض کنی و آنتن بهتر بذاری وکارت شبکه با انتن دهی قوی بگیری.
توضیح بیشتر لازم داری بگو در خدمتم.
خیلی ممنون از توضیحاتتون.نقل قول:
اون کابلی که از خونه همسایه آوردم یه کابل LAN.مودم ورودی LAN نداره فقط 4 تا خروجیه.بازم میشه Share کرد؟!
دوست عزیز، شما سیستم ها رو با کابل لن به مودم وصل کن.... بعد مودم رو هر طوری که میتونی به اینترنت همسایه وصل کن و تمام!نقل قول:
اون کابلی که از خونه همسایه آوردم یه کابل LAN.مودم ورودی LAN نداره فقط 4 تا خروجیه.بازم میشه Share کرد؟!
شما یک کابل LAN از مودم همسایه وصل کن به مودم خودت از 3 تا دیگه جای کابل که میمونه وصل کن به سیستمات.نقل قول:
در این حالت مودم نقش سوییچ را بازی میکنه
فقط به این نکات توجه کن :
1- IP مودم تو باید با اون فرق داشته باشه.مثلا اگه اون 192.168.1.1 هست شما بذار 192.168.1.2
2-DHCP را روی مودم خودت حتما غیر فعال کن .
با این کار سیستمای شما هم از مودم همسایه به صورت اتوماتیک IP میگیرن و وصل اینترنت هم میشن
اگه کارهایی که گفتم را نمیتونید انجام بدید بگید راهنمایی کنم.
خیلی ممنون حل شد تقریبا!نقل قول:
چرا تقریبا؟
الان دیگه درست شد یه مقدار آی پی ها مشکل داشت!:11: