به نظر شما شرکت مایکروسافت با ارائه windows 8 چند درصد توانسته نیاز کاربران رابرآورده کند؟
آیا ویندوز 8 از نظز رابط گرافیکی میتواند رقیبی برای mac os باشد؟
Printable View
به نظر شما شرکت مایکروسافت با ارائه windows 8 چند درصد توانسته نیاز کاربران رابرآورده کند؟
آیا ویندوز 8 از نظز رابط گرافیکی میتواند رقیبی برای mac os باشد؟
به نظرم خیلی ویندوز خوب و سریعی است. فقط ای کاش یک تفاوت بین تبلت و کامپیوتر قائل میشد طوری که کاربر بتونه در کامپیوتر حالت aero رو مثل ویندوز هفت فعال کنه و داشته باش!
الان که aero نداره کمی توی ذوق میزنه به نظرم! چون به اندازه کافی با تبلت و گوشی های اندرویدی و وین فون کار کردیم واقعا چیزی که توی pc و لپتاپ مورد نیازه فراتر از این گرافیک ها و اینترفیس های تبلتیه!
من با متر و هرچیز دیگه ای که داره تونستم کنار بیام جز این تم خیلی ساده و ابتداییش!! جالبه که حتی نمیشه فونت های ویندوز و عنوان ها و پیغام هارو عوض کرد.. در صورتی که در ویندوز هفت می شد حتی سایز فونت و نوع فونت و استایلشو عوض کرد و شخصی سازی کرد
نقل قول:
سلام
کاملا درسته ، اینکه خیلی از تنظیمات رو از دست کاربر خارج کرده اصلا خوب نیست و منم نمیتونم این
حالت بدون aero رو تحمل کنم مگه اینکه توی نسخه بعدی مجددا فعال بشه و بطوری باشه که کاربر
خودش انتخاب کنه .
دقیقا من هم با حرف امیر جان موافقم در ضمن هنوز بعضی از نرم افزار ها و درایورها با این ویندوز مشکل دارند چون هنوز نسخه نهایی ارائه نشده تا شرکتهای نرم افزاری ورژن مخصوص این ویندوز رو ارائه بدن
باید باهاش کار کرد و دید این تحولی که توی اینترفیسش داده رضایت بخش هست یا نه ...
راستی ماکروسافت هم اسم رابط کاربری مترو رو برداشت و به جاش ویندوز 8 اینترفیس گذاشت
دقیقا یکی از پلاگین های فتوشاپ من هم همین مشکلو داره.. وقتی اجراش میکنم فتوشاپ هنگ میکنه و بسته میشه... جالبه فقطم همون یه پلاگینهنقل قول:
در کل نمی دونم این نسخه نهایی هست یا خیر... ولی اگر تا دو روز دیگه کرک مناسبی براش نیاد که اکتیوش کنم و مطمئن بشم با اکتیو مشکلات احتمالیش حل میشه یا خیر صد در صد بر میگردم به ویندوز هفت...
من حتی با متروش خیلی سریع کنار اومدم و برام دلنشینه ولی این Aero و قابلیت شخصی سازی تم که نداره شدیدا روی مخه.. لپتاپ با 8 گیگ رم بهم حس تبلت میده و ضد حاله کمی.. مخصوصا با اون فونت فارسی تخیلیش D:
واقعا زیباست
به نظرم هم زیباست هم سریعه ، ولی ایراد اصلیش اینه که بعضی از نرم افزارها و درایورا رو اجرا نمیکنه که این خودش حسابی رو مخه :24:
بنظر من خیلی عالی هست سرعتش که حرف نداره خیلی هم زیبا شده دیگه از اون 7 خسته شدم بودم
بی صبرانه منتظر نسخه نهایی در 5 ابان هستم ببینم نسبت به این چه تغییری کرده
منم موافقم!همینطوره