-
3D Gulli Up رکورد بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامی دوباره خدمت تمامی شما p30world ـی های عزیز.
اخبار امشب رو با خبری از بازی 3D Gulli Up شروع می کنم. (اوهوووم... ببخشید)
بازی 3D Gulli Up یا همان روپایی سه بعدی یک بازی جدید رکوردی از Bluebulk Studio هست. نحوه بازی کردن بسیار ساده هست به این ترتیب که شما با کلیک روی توپ، بازی رو آغاز می کنید و قبل از اینکه توپ به زمین بخوره باید دوباره روش کلیک کنید. اگر توپتون به زمین بخوره امتیازتون رو از دست میدید. برای ثبت امتیازتون در جدول امتیازات آنلاین که داخل بازی تعبیه شده کافیه حرف H رو کیبوردتون رو فشار بدید. به دلیل درخواست های متعدد، بجای دکمه ویژوال ثبت امتیاز روی صفحه، از کلید های کیبورد در این بازی استفاده شده.
ادامه خبر رو همکارم براتون می خونن.
(صدای ورق...)
بله. این بازی در نوع خودش بی نظیره (پول گرفته که روغن داغش رو زیاد کنه...). به همه شما p30world ـی های عزیز پیشنهاد می کنم که این بازی رو انجام بدید و به رغابت با دوستانتون بپردازید.
سازنده:
آپدیتی برای این بازی ارائه نخواهد شد.
تا خبرهای بعدی، من و همکارم شما رو به خدای بزرگ می سپاریم.
شب شما خوش
-
دهنتو سرویـــــــــــــــــــــ ــس :31: باز میخوای مارو معتاد کنی ؟ :( ، ( میبینم که پارتی هم داری تو 20:30 )
-
آره میخوام معتادتون کنم :دی
-
سلام.
من قصد دارم یه چیزیو تو این بازی امتحان کنم. البته نمیگم تا زمانی که امتحان کنم اگر جواب داد بعد میگم.(-- عدد مربوط به امتیاز با تغییر مقدارش نیست یه چیز دیگست بیخودی فکرتون اونجا نره)
-
من که همه نفهمیدم ولی صبر می کنم ببینم منظورت چیه :دی
-
من هرچی دکمه h رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!
بعد من روی یک سیستم معمولی بازیو اجرا کردم یکم افت فریم داشت و حساسیت توپ هم خیلی پایین بود یعنی باید خودتو بکشی تا بتونی ضربه دومو به توپ بزنی!
-
زیر 5 تا h کار نمیکنه. در مورد افت فریم و حساسیت کاری نمیشه کرد. چیزیه که خیلی به کلاک cpu بستگی داره.
تو یونیتی برای تثبیت میزان فشار وارد شده به فیزیکس میشه از fixeddeltatime استفاده کرد. برای تست این کارو کردم ولی کلاً به هم ریخت و افت فریم شدید داد. متاسفانه نمیشه کاریش کرد.
-
بابا تو کار زندگی نداری هی بازی میسازی: ولی خیلی با حال بود ولی بیشتر از 2تا نتوئنستم
-
منم اولش بیشتر از 2 تا نتونستم ولی الآن رکوردم 40 ـه :دی
کار و زندگی من بازی ساختنه :دی
در مورد صحبت Expert32 که روی سیستم متوسط تست کرده بود. من امروز صبح روی یک سیستم خیلی ضعیف تست کردم، افت فریم رو که خب طبیعیه یکم داشته باشه ولی میشد بازی کرد. در هر صورت من یه خروجی دیگه گرفتم با کمی تغییرات و سبک سازی، برای سیستم های ضعیف. گرجه هنوز ممکنه افت فریم داشته باشید ولی من تونستم بازی کنم.
-